Pucéran fogadta a tűzoltókat, miután két liter vodka és egész napos füvezés után oltári nagy hülyeséget csinált

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Pucéran fogadta a tűzoltókat, miután két liter vodka és egész napos füvezés után oltári nagy hülyeséget csinált

Ha az ember reggel 9 órakor elkezd vodkát vedelni, és az élményt még marihuánával is erősíti, délutánra sok minden tűnhet csodálatosan jó ötletnek. Sokat tudna erről mesélni a Floridában élő, 53 éves James Cunningham, akit a rendőröknek kellett eltávolítaniuk otthonából, a saját biztonsága érdekében egy ilyen ?jó ötlet? miatt.

A Niceville városában élő férfi házához még augusztus 27-én vonultak ki a tűzoltók, miután az épületben tűz ütött ki. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Cunningham anyaszült meztelenül nyitott ajtót, majd elnézést kért, visszament a házba, amiből sűrű füst szállt fel, és becsukta az ajtót.

Ezután rendőrök érkeztek, akik végül saját biztonsága érdekében őrizetbe vették a férfit, és kivitték a házból ? és nadrágot adtak rá. A tűzoltók csak oxigénmaszkban tudtak bemenni a füsttel teli épületbe, hogy eloltsák a lángokat. Amiket egy grillező okozott. Illetve Cunningham, aki úgy gondolta, jó ötlet lesz süteményt sütni a kis elektromos grillezőben.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy aznap reggel 9 órakor kezdett el inni, és füvezni, és végül két liter vodkát fogyasztott el. Ezután megéhezhetett, de valamiért süteményt akart sütni, a grillen.

El is kezdte a sütést, de elfeledkezett róla, és a grillező, a benne lévő süteményekkel együtt lángra kapott. A férfi ekkor száraz törülközőket rakott a grillre, feltehetően azért, hogy eloltsa a tüzet. Nem meglepő módon, a törülközők is lángra kaptak, és a tűz terjedni kezdett.

A rendőrségi jelentés szerint ?James látszólag nem fogta fel, hogy milyen veszélyben volt?. A tűzoltók elmondása szerint a házban olyan nagy volt a füst, hogy csak oxigénmaszkban tudtak bemenni, és Cunnigham valószínűleg halálos füstmérgezést kapott volna, ha pár perccel tovább marad a házban.

A tüzet végül sikerült eloltani. Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy az épületben milyen károk keletkeztek. Cunninghamet közben mentősök vizsgálták meg. A beszámolók szerint nem a kezén lévő égési sérüléseket leszámítva nem volt semmi baja. Ami két liter vodka elfogyasztása után már önmagában szép teljesítmény.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ahhoz képest, hogy a szeptemberi hangpróbán a környék a Rammsteinre ébredt, most szavuk se lehet
2019-10-14 23:32:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Megnéztük, hol jött össze a győzelem az elítélt vagy botrányba keveredett jelölteknek
2019-10-14 23:02:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Hagymaszeletelés, hagymaleves, hagymás fogások... Ez várt a versenyzőkre a második hét első
2019-10-14 22:57:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Elkezdődött a Séfek Séfe második hete, ahol a versenyzőkre számos fordulat, nehéz technikai feladat vár
2019-10-14 22:56:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egyre őrültebb tempót diktálnak a séfek a versenyzőknek a feladatok során
2019-10-14 22:37:56 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hatalmas kitartást igénylő technikai kihívások és nehéz csapatjátékok nehezítik a Séfek Séfe versenyzőinek a feladatát
2019-10-14 22:36:59 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez