Új szintre lépett a gél lakkozás

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A professzionális körömápolás globális piacvezető márkája, a CND 2010-ben megalkotta a szabadalmaztatott CND SHELLAC szolgáltatást, ami egyedülálló módon forradalmasította az iparágat. Most, 2018-ban a CND SHELLAC LUXE bemutatásával új, luxus szintre lép a gél lakkozás.

A géllakozás jövője már elérkezett: a CND? SHELLAC LUXE? termékek az elmúlt évtized legnagyobb innovációját jelentik. A csúcstechnológián alapuló professzionális szolgáltatás jelentős előnyökkel jár mind a körömápoló szakemberek mind az ügyfeleik számára.

A CND? SHELLAC LUXE? egy kétlépcsős metódust takar: a minden-az-egyben Base and Color Coat (alap és színes lakk) valamint a magas fényű Top Coat fedőlakk kettőse ragyogó fényt biztosít és védőpajzsként szolgál. A különleges összetétel egyedülálló mikropórusai lehetővé teszik a leoldó gyors felszívódását ezáltal akár 60 másodperc alatt leoldhatóvá téve a lakkot!

Gyors szolgáltatás, egészséges körmök

Mindenki szeretne fényesre lakkozott, ápolt körmökkel ébredni nap mint nap ? aki elfoglalt és kevés ideje, az különösen. Mégsem él mindenki a gél lakk adta lehetőségekkel. Mi ennek az oka? Egyrészt éppen az időhiány az, ami miatt nem jelentkeznek be a szolgáltatásra, mivel a gél lakkozáshoz sok időt hozzátesz az előző lakk leoldása és lereszelése.

Másrészt sokan féltik a körmük épségét, különösen azok, akiknek érzékenyebbek a körmei. Esetleg nem találnak az ízlésüknek megfelelő színárnyalatot. Nos, a CND SHELLAC LUXE mindhárom problémát megoldja, a luxust a gyorsabb szolgáltatással ötvözi!

Mivel csupán kétféle lakk kerül a körömre, és az összetételüknél fogva is könnyebben oldódnak, a művelet mindössze egyetlen percet vesz igénybe, az eddigi negyedórás időtartam helyett!

A premium szolgáltatás során a szabadalommal védett CND SHELLAC LUXE lakkok 65 árnyalatából választhatunk ? 50 megegyezik a legnépszerűbb CND SHELLAC árnyalatokkal és 15 exkluzív árnyalatot alkottak az új formulához.

A köröm formájához idomuló, sűrű, minőségi ecset gondoskodik az egyenletes és precíz felvitelről. A végeredményt ? a tökéletesen ragyogó körmöket – legalább 14 napon át élvezhetjük a köröm sérülésének kockázata nélkül!

?A CND-nél folyamatosan igyekszünk a szolgáltatásaink tempóját és minőségét növelni. Az új CND SHELLAC LUXE szint ugrást jelent az iparág számára. Ez egy prémium szolgáltatás, ami zászlajára tűzte azokat az igényeket, melyeket a körömszakértőink és a vendégeik támasztottak, azaz a gyorsabb és kifinomultabb szolgáltatást.? mondja a CND? társalapítója és művészeti vezetője, Jan Arnold.

Minden egyes CND SHELLAC LUXE árnyalat a SHELLAC-tól megszokott magasfényű ragyogást ígér az új körömbarát formula kíméletességével ötvözve, és szabályos használat mellett a természetes köröm sérülése nélküli repedezés- és töredezésmentes, könnyed eltávolíthatósággal.

Milyen előnyei vannak a CND SHELLAC LUXE szolgáltatásnak?

Prémium szolgáltatás

Szabadalmaztatott formula luxus színválaszték 14 napig tart magasfényű ragyogás nem sérül a természetes köröm szabályos alkalmazás mellett

Értékes megtakarított idő

kétlépcsős metódus 10-szer gyorsabb, 60 másodperces eltávolítás 15 perc megtakarítás a CND? SHELLAC LUXE? szolgáltatással

Tökéletes lakkozás képzett szakembertől

professzionális szolgáltatás, mely csak a legjobb szalonokban elérhető

Elérhető: szeptembertől a CND Nail Lounge-nál és kiemelt partnereinél

The post Új szintre lépett a gél lakkozás appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Átvernek minket a Bosszúállók készítői, de mindezt csak a mi érdekünkben teszik
2019-03-22 16:07:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Villantsd meg a gyermekekkel együtt fantáziádat és kreativitásodat! Most hétvégén március 23-án és 24-én 10-18 óráig kapcsolódj ki a családdal együtt a Campona földszintjén, és építsetek közösen a kihelyezett rengeteg LEGO? alkatrészből repülőt vagy űrhajót! Köztudott, hogy a LEGO? a világ legnépszerűbb játéka
2019-03-22 16:00:13 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tavasszal könnyebb elkezdeni a sportolást! És még nem késő, hogy foglalkozzunk az alakunkkal! Nézd meg a legdivatosabb sportruhákat és kiegészítőket, hogy nagyobb lendületet kapj a konditeremhez az Answear
2019-03-22 15:00:56 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Ma van a víz világnapja, az idő is remek, irány a vízpart! Lehet tó, kis patak vagy tenger - ami a legközelebb van
2019-03-22 14:46:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez