A 30+-os korosztály szerezte meg a vezetést a generációk csatájában

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este harmadik alkalommal csaptak össze a generációk.

Az első megmérettetésben a csapatok álltak elő kreatív produkciókkal. Először a 40pluszosok: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila bizonyíthattak. Koós Réka, heti csapatkapitánynak sikerült különleges feladatot találni. A színésznő úgy döntött, egy operaelőadással lepik meg a közönséget. Természetesen a csavar ebből a produkcióból sem hiányozhatott, hiszen a hangok és a szereplők összekavarodtak az előadás alatt. A zsűri tagjai 18 ponttal jutalmazták a látványos produkciót.
 


Az 50pluszosok - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila ? csapatkapitánya, Csonka András egy nem mindennapi kísérlettel próbálkozott, amikor társait rávette, hogy egy hatalmas vászonra közösen fessenek pár perc alatt egy monumentális alkotást. A csapat pingálás közben a zenei aláfestésnek köszönhetően azt is megmutatta, milyen bonyolult egy művész lelkivilága. A pszichedelikus produkciót a zsűri 11 ponttal díjazta.
 


A 20pluszosok - Szabó Zsófi, Michl Juli, Szalay Bence és Oláh Gergő ? csapatkapitánya, Szabó Zsófi színes produkciót talált ki csapattársainak. A 20pluszosok egy vidám zenekart alapítottak, akik színes labdák között muzsikáltak gyermekhangszerekkel. A csapat segítségére volt egy cuki kis karmester is, aki elbűvölt mindenkit. A zsűritől a legfiatalabb generáció 14 pontot kapott.
 


A 30pluszosok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, ÉNB Lali és Szabó Simon ? csapatkapitánya: Szabó Simon úgy döntött, jöhet a retro és a kilencvenes évek nagy magyar slágereiből adtak elő egyveleget. A csapat a fergeteges hangulatra 23 pontot kapott a zsűritől. 
 


A csoportos produkciók után az egyéni előadások következtek. Michl Julinak minden félelmével szembe kellett néznie egyéni produkciójában, amikor a magasban repült, zuhant és akrobatikázott. A lélegzetelállító produkciót a zsűri 30 ponttal jutalmazta
 


ÉNB Lali halált megvető bátorsággal állt ki, és egy harcművészeti bemutató kereti között mutatta meg, hogy bizony ő is tud koncentrált és komoly lenni. Az idegeket próbára tévő produkció 25 pontot ért a zsűrinek.
 


Magyar Attila nagy állatbarát hírében áll és mivel a négylábú kedvencek is kedvelik őt, így kutyákkal lépett a színpadra, hogy megmutassa, az ember a legjobb barátjával milyen sikereket érhet el, ha egymásra hangolódnak. A vicces pillanatokat a zsűri 30 ponttal jutalmazta.
 


Hajdu Steve rapperként szeretett volna bizonyítani, így lazán és a szavakat csűrve-csavarva próbálta elbűvölni a zsűrit, közöttük Ganxsta Zoleet, aki ennek a műfajnak nagy ismerője, Stevenek pedig jó barátja. Zolee értékelésében bevallotta, hogy imádta a produkciót és ha üresedés lesz náluk jelzi Stevenek. A zsűri 28 ponttal jutalmazta a laza pillanatokat.
 


A nézők és a zsűri pontszámai alapján a generációk második csatája után a 30pluszosok szerezték meg a vezetést. Jövő vasárnap este pedig hatalmas lesz a tét, mert az a csapat, amelyik a négy adás alatt a legkevesebb pontot gyűjtötte, kiesik a generációk csatájából.
 

A teljes adást itt tudjátok visszanézni >>>
folytatás

Legkedveltebb hírek
A Magyar Nemzet szerint májusban Magyarországon rendezhetik meg az amerikai Konzervatív Politikai Akció Konferencia (Conservative Political Action Conference, CPAC) első európai rendezvényét
2020-02-29 07:32:16 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az idény végén visszavonuló Kari Aalvik Grimsbö is bekerült az olimpiai selejtezőtornára készülő norvég kézilabda-keretbe
2020-02-29 07:11:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ungváry Rudolf: Egy politikai mutáció kibontakozása Legutóbb megint kiverte a biztosítékot a demokratákban a Petőfi Irodalmi Múzeum ?száztíz százalékosan? Orbánhű vezetőjének nyilatkozata arról, hogy ?az úgynevezett exportra termelő írók nem magyar írók
2020-02-29 07:01:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Felkavarták az állóvizet a Mintaapák, nézd vissza a hét legemlékezetesebb pillanatait
2020-02-29 07:00:57 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Különös mellékvágányai vannak a szlovákiai kampánycsendnek
2020-02-29 07:00:43 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Donald Trump amerikai elnök pénteken lemondta találkozóját az ASEAN-tagállamok vezetőivel a járvány miatt, írta a Reuters két névtelen amerikai tisztségviselőre hivatkozva
2020-02-29 06:48:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez