Kidobták az erdőben az 5 éves fiút és magára hagyták, mert bepisilt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen az amerikai Minnesota államban, miután egy erdőben hagyták a férfi ötéves kisfiát, büntetésül azért, mert bepisilt ? jelentette a helyi sajtó. A síró, és az esőben teljesen elázott kisgyereket még augusztus 28-án pillantotta meg egy autós egy országút mellett.

A gyerek a hozzá kihívott rendőröknek azt mondta, hogy ?apukája és anyukája? dobta ki az erdőben, mert ?csúnyán? viselkedett. Azt nem tudta megmondani, hogy szülei hol vannak, és azt sem, hogy visszamennek-e érte.

A 42 éves Lynda Michelt és a 32 éves Gregory Wilsont nem sokkal később találták meg a rendőrök az erdőben haladó egyik úton. A pár éppen a kisfiút kereste. Elmondásuk szerint azért hagyták magára teljesen egyedül az erődben, mert bepisilt, és büntetésből rá akartak ijeszteni.

A tűzhelyen égette gyerekét, mert bepisilt A kétéves kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután anyja megbüntette.

A hatóságoknak azt mondták, hogy miután kirakták a gyereket az autójukból, és elhajtottak, szinte rögtön vissza is fordultak, de akkor már nem találták, és éppen őt keresték, amikor összefutottak a rendőrökkel. A kisfiúnak Wilson a biológiai apja, míg Michel a hatóságok közlése szerint velük együtt él.

A rendőrök ?több fekete, kék és vörös foltot? találtak a gyerek hátán, fenekén és csípőjén, és Wilson be is ismerte, hogy rendszeresen verni szokta a fiút.

A pár ellen pénteken emeltek vádat gyermek elhanyagolása miatt. Wilsont emellett gyermek rosszhiszemű büntetésével, valamint családon belüli erőszakkal is megvádolták, a verések miatt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

folytatás

Legkedveltebb hírek
A lakástakarékpénztári megtakarítások állami támogatásának megtartása mellett érveltek ellenzéki képviselők a támogatás kivezetéséről szóló előterjesztés hétfő esti vitájában, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén, míg kormánypártiak arra mutattak rá: a megtakarítási lehetőség megmarad, a változtatás célja csupán az, hogy pénzintézetek ne tehessenek szert extraprofitra
2018-10-16 08:05:28 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A Kecskemét-Lajosmizse-Budapest vonalon kell nagyobb késésekre számítani
2018-10-16 07:42:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közölte, hogy a 93 adózó közül 49 társaság, 44 pedig magánember
2018-10-16 07:37:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez