Kidobták az erdőben az 5 éves fiút és magára hagyták, mert bepisilt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen az amerikai Minnesota államban, miután egy erdőben hagyták a férfi ötéves kisfiát, büntetésül azért, mert bepisilt ? jelentette a helyi sajtó. A síró, és az esőben teljesen elázott kisgyereket még augusztus 28-án pillantotta meg egy autós egy országút mellett.

A gyerek a hozzá kihívott rendőröknek azt mondta, hogy ?apukája és anyukája? dobta ki az erdőben, mert ?csúnyán? viselkedett. Azt nem tudta megmondani, hogy szülei hol vannak, és azt sem, hogy visszamennek-e érte.

A 42 éves Lynda Michelt és a 32 éves Gregory Wilsont nem sokkal később találták meg a rendőrök az erdőben haladó egyik úton. A pár éppen a kisfiút kereste. Elmondásuk szerint azért hagyták magára teljesen egyedül az erődben, mert bepisilt, és büntetésből rá akartak ijeszteni.

A tűzhelyen égette gyerekét, mert bepisilt A kétéves kisfiú súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután anyja megbüntette.

A hatóságoknak azt mondták, hogy miután kirakták a gyereket az autójukból, és elhajtottak, szinte rögtön vissza is fordultak, de akkor már nem találták, és éppen őt keresték, amikor összefutottak a rendőrökkel. A kisfiúnak Wilson a biológiai apja, míg Michel a hatóságok közlése szerint velük együtt él.

A rendőrök ?több fekete, kék és vörös foltot? találtak a gyerek hátán, fenekén és csípőjén, és Wilson be is ismerte, hogy rendszeresen verni szokta a fiút.

A pár ellen pénteken emeltek vádat gyermek elhanyagolása miatt. Wilsont emellett gyermek rosszhiszemű büntetésével, valamint családon belüli erőszakkal is megvádolták, a verések miatt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Számos világ körüli turné után jövő januárban Budapestre érkezik az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10
2018-12-19 00:51:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ilyenkor jönnek jól az olyan megoldások, mint az Asus AiMesh, ami lehetővé teszi, hogy a lakásunk/házunk minden pontján villámgyors wifi álljon a rendelkezésünkre
2018-12-19 00:16:25 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
EGYÜTTMŰKÖDÉS - A segítséget kell Afrikába vinni és nem pedig a bajt behozni Európába
2018-12-18 23:40:59 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Lemondott parlamenti mandátumáról és ezzel országgyűlési képviselői feladatairól a jobbikos Staudt Gábor
2018-12-18 23:38:48 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez