Deák Bill Gyula ezért utasította vissza az X-Faktor felkérését

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Deák Bill Gyula ezért utasította vissza az X-Faktor felkérését

A zenész novemberben lesz 70 éves, amit egy nagykoncerttel ünnepel. A hallása ugyan, már nem a régi, de még mindig van munkája és jó formában van, úgyhogy esze ágában sincs visszavonulni.

Deák Bill Gyula rengeteget fogyott infarktusa után A 67 éves bluesénekes jobban odafigyel magára, de a zenélésről semmiképp nem mondana le.

A fülemet tönkretette a zene, nagyothallok, a Tátrai Rock Band zenéje nyomot hagyott bennem. A koncerteken ezzel nincs baj, de a mindennapokban nehézségeket okoz

– mondta a Borsnak Deák Bill Gyula, aki koncertmeghívásoknak továbbra is szívesen tesz eleget, de a tévében nem akar szerepelni.

Semmit nem bántam meg. Soha nem adtam el magam kilóra egy rakás pénzért. Nem szerettem volna, hogy mutogassanak rám, ezért nem is mentem el az X-Faktorba, a The Voice-ba vagy bármelyik főzős műsorba. Nem lettem volna hű önmagamhoz és a közönségemhez, ha ezeket vállalom.

Kiemelt kép: MTI/Veres Nándor

folytatás

Legkedveltebb hírek
A lakástakarékpénztári megtakarítások állami támogatásának megtartása mellett érveltek ellenzéki képviselők a támogatás kivezetéséről szóló előterjesztés hétfő esti vitájában, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén, míg kormánypártiak arra mutattak rá: a megtakarítási lehetőség megmarad, a változtatás célja csupán az, hogy pénzintézetek ne tehessenek szert extraprofitra
2018-10-16 08:05:28 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A Kecskemét-Lajosmizse-Budapest vonalon kell nagyobb késésekre számítani
2018-10-16 07:42:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közölte, hogy a 93 adózó közül 49 társaság, 44 pedig magánember
2018-10-16 07:37:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez