Világhírű lett az árvíz közepén csücsülő patkány ? videó

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Ismét híres lett egy New York-i patkány.

Bizonyára sokan emlékeznek még a híres pizzás patkányra, aki ? ahogy talán a nevéből is kiderül ? nem volt más mint egy patkány, aki egy szelet pizzát próbált elcipelni valahova a New York-i metróból. A rágcsáló óriási sztár lett, az első videók egyikénél ma már több mint 10 milliót mutat a YouTube nézettségi számlálója.

Most itt egy lehetséges utódjelölt: az árvízi patkány.

A Florence hurrikán, miután végigsöpört az USA több államán, emberáldozatokat követelve, és szörnyű állapotokat hagyva maga után, New Yorkban is éreztette hatását: a nagyvárosban zápor-zivatar tombolt, a vihar nyomán kisebb áradások keletkeztek.

A hatos metróvonal 23. utcai megállójánál készült az alább látható videó, amely sokat megmagyaráz abból, hogy a patkányoknak hogyan sikerült már annyi mindent túlélniük. (Arról, hogy konkrétan ez az állatka megúszta-e, sajnos nincs információ, de mivel a patkányok elég ügyesen úsznak, elég jók a videósztár esélyei).

 

via Inquisitr, kiemelt kép: Reddit

Újabb pizzás patkányos videó jelent meg Két rágcsáló marakodik egy szeleten. Mi jöhet még?!
folytatás

Legkedveltebb hírek
A lakástakarékpénztári megtakarítások állami támogatásának megtartása mellett érveltek ellenzéki képviselők a támogatás kivezetéséről szóló előterjesztés hétfő esti vitájában, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén, míg kormánypártiak arra mutattak rá: a megtakarítási lehetőség megmarad, a változtatás célja csupán az, hogy pénzintézetek ne tehessenek szert extraprofitra
2018-10-16 08:05:28 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A Kecskemét-Lajosmizse-Budapest vonalon kell nagyobb késésekre számítani
2018-10-16 07:42:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közölte, hogy a 93 adózó közül 49 társaság, 44 pedig magánember
2018-10-16 07:37:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez