A mi kis falunk színészeire rárontott egy medve a forgatáson

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A mi kis falunk színészeire rárontott egy medve a forgatáson

Izgalmasan telt az RTL Klub sorozatának forgatása. A történet szerint ugyanis Gyurit és Szifont felkergeti egy medve a fa tetjére, ami miatt a színészeknek órákat kellett a magasban tölteniük. Ráadásul egy igazi medvével forgattak.

Baleset érte A mi kis falunk színészét Molnár Áron rosszabbul is járhatott volna.

Kemény nap volt, Csabával a fa tetején töltöttük az egész napot, csak négyszer jöttünk le rövid időre megpihenni. Hét-nyolc méteren ültünk fent a magasban, miközben az idomárok egy kitömött medvével próbálták rávenni a macit, hogy legyen mérges. Végül olyan jól sikerült, hogy nekiszaladt a fának, és elindult felfelé. Megijedtünk, hiszen feljebb mászni nem tudtunk, mert biztosítókötéllel a fához voltunk rögzítve a biztonságunk érdekében. Amit ebben a részben látnak a nézők, az teljesen hiteles lesz, mert a medve tényleg elindult felfelé, mi pedig tényleg megijedtünk!

– mesélte a Blikknek Lengyel Tamás.

A sorozat rendezője, Kapitány Iván azért hozzátette, a színészek nem voltak veszélyben, hiszen Brumi, a medve már 25 éves és bocskorától emberek között van. A fenti jelenethez is órákon át kellett noszogatni, hogy “támadást” produkáljon. Azt is azonnal abbahagyta, amikor idomárja rendre utasította.

Fotó: RTL Klub

Kiemelt kép: RTL Klub

folytatás

Legkedveltebb hírek
A lakástakarékpénztári megtakarítások állami támogatásának megtartása mellett érveltek ellenzéki képviselők a támogatás kivezetéséről szóló előterjesztés hétfő esti vitájában, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülésén, míg kormánypártiak arra mutattak rá: a megtakarítási lehetőség megmarad, a változtatás célja csupán az, hogy pénzintézetek ne tehessenek szert extraprofitra
2018-10-16 08:05:28 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A Kecskemét-Lajosmizse-Budapest vonalon kell nagyobb késésekre számítani
2018-10-16 07:42:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közölte, hogy a 93 adózó közül 49 társaság, 44 pedig magánember
2018-10-16 07:37:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez