Az 50+ korosztály búcsúzott a generációk csatájától

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este negyedik alkalommal csaptak össze a generációk. Az 50 korosztály számára pedig véget ért a show.

Az első megmérettetésben a csapatok álltak elő kreatív produkciókkal. Először a 40 -osok: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve és Kökény Attila bizonyíthattak. Fésűs Nelly, heti csapatkapitányt mindenki lebeszélte volna a ?Négy gengszter? daláról, mert nagyon nehéz feladat, ám a színésznő bízott csapattársaiban. A Macskafogó ikonikus dalát 28 ponttal jutalmazta a zsűri.

Az 50 -osok - Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András és Magyar Attila ? csapatkapitányuk, Oszvald Marika javaslatára egy félelmetes produkcióban mutatták meg, milyen amikor vámpírokká és ijesztő lényekké változnak. Ráadásul egy fektetett színpadon mozogtak, és a közönség kivetítőn követhette a koreográfiát.  A hátborzongató produkciót a zsűri 19 ponttal díjazta.

A 30 -osok - Tóth Gabi, Nagy Alexandra, ÉNB Lali és Szabó Simon ? csapatkapitánya, Tóth Gabi látványos ötlettel rukkolt elő, és csapattársaival egy táncevolúciót mutattak be. Az biztos, hogy ebben a produkcióban egy percig sem lazíthattak, hiszen másodpercek alatt kellett jelmezt, vagy kelléket cserélniük. A csapat a pörgős táncelőadásra  21 pontot kapott a zsűritől.

A 20 -osok - Szabó Zsófi, Michl Juli, Szalay Bence és Oláh Gergő ? csapatkapitánya, Szalay Bence egy filmzenei egyveleggel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A csapat a Men in Blackből és A Maszkból adott elő részletet. Oláh Gergő remekül énekelt, Bence pedig simán helyettesíthetné Jim Carreyt.  A zsűritől a legfiatalabb generáció 23 pontot kapott.

A csoportos produkciók után az egyéni előadások következtek. Kökény Attila azt mutatta meg, milyen fürgék a lábai, és egy ír stepptánc produkcióval lepte meg a közönséget, és kiderült, hogy egy Michael Flatley veszett el benne. A látványos táncot a zsűri 26 ponttal jutalmazta.

Nagy Alexandra akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő. A színésznő a magasban egy hullahoppkarikán mutatott be lenyűgöző produkciót. A zsűri 30 ponttal, azaz maximum pontszámmal jutalmazta az ámulatba ejtő pillanatokat.

Keresztes Ildikó azt próbálta ki, hogy milyen bűvész lenne belőle, és gyermekkorunk ikonikus bűvészmutatványaival próbálta elvarázsolni a közönséget.  A mágikus pillanatokat a zsűri 20 ponttal jutalmazta.

Oláh Gergő sokoldalúságát bizonyította, hiszen egyedül prezentált egy teljes zenekart, és minden hangszeren ő játszott, vagy ő játszotta fel előre egy-egy hangszer szólamát. Gergő egyszemélyes zenekarára  30 pontot kapott a zsűritől.

A nézők és a zsűri pontszámai alapján a generációk negyedik csatája után az összesített  pontszámok alapján az 50pluszosok búcsúztak a Szenzációs Négyestől, a 30pluszosok pedig megszerezték a vezetést. Jövő vasárnap este, a három versenyben maradt generációra új kihívások várnak, mivel más típusú feladatokban is bizonyítaniuk kell ahhoz, hogy egyre közelebb kerülhessenek a győzelemhez. 

A teljes adást itt tudjátok visszanézni!

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kecskeméti fiatal Helvéciára vitette magát, majd azt mondta, bemegy pénzért a házba
2020-02-17 13:10:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Akcióba lendült a Párbeszéd.
2020-02-17 12:58:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez