íme minden idők legcukibb jó cselekedete ? fotó

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
íme minden idők legcukibb jó cselekedete ? fotó

A címben egyáltalán nem túloztunk, sőt: nem is mi aposztrofáltuk így a történteket, hanem az internetezők, akik értesültek erről a németországi esetről.

Az utazási és gasztrotémákban írogató Christie Dietz négyéves kisfia az elmúlt évben szinte minden nap ugyanahhoz a lámpaoszlophoz kötötte ki a kis biciklijét Wiesbadenben.

Nemrég egy reggel az írónő és fia megérkeztek a szokott helyre a szokott oszlophoz, és az alábbi látvány fogadta őket:

twitter.com/asausagehastwo

Igen, az történt, hogy valakinek (egy ismeretlennek) is feltűnhetett, hogy minden nap ugyanott áll a kerékpár, ezért ez a valaki egyszer csak lefotózta a biciklit, majd készített a képből egy matricát, és odaragasztotta az oszlopra. A fotó alján szerepel az ONLY szó, utalva azzal, hogy ez kizárólag a kisfiú zöld bringája számára fenntartott hely.

A Twitterre kitett kép nem egész egy nap leforgása alatt több mint 90 ezer like-ot kapott.

A fiam az elmúlt évben szinte minden nap ehhez a lámpaoszlophoz kötötte ki a biciklijét. Ma reggel ez a matrica tűnt fel az oszlopon. Határozottan feldobta a napunkat. Az emberek néha olyan nagyszerűek. Köszönöm, bárki is tette.

? írja a posztban Christie Dietz.

 

via BBC, kiemelt kép: Christie Dietz/Twitter

Egy zsúfolt járaton készült videó az internetezők új kedvence Apró kedvesség. Jó fej volt egy autista fiúval ? a sors busásan meghálálta neki Az alkalmazott türelmesen megvárta, míg a vevő tejeket pakol a hűtőszekrénybe.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Noha úgy tűnt, hogy a rotterdami 500-as tenisztorna negyeddöntőjében meg tudja szorongatni az első helyen kiemelt, a világranglistán a hatodik helyen álló Nisikori Kejt a legjobb magyar teniszező, Fucsovics Márton, végül két szettben az esélyesebb japán jutott tovább
2019-02-15 23:08:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb adásának sorkérdését és tedd próbára a tudásod! A helyes
2019-02-15 23:00:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy igazi szerelmi történetet osztott meg a Legyen Ön is milliomos! játékosa, Cserny Ádám Domonkos Gundel Takács Gáborral
2019-02-15 23:00:28 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez