A 30+-os korosztály szerezte meg a vezetést a generációk csatájában!

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este ötödik alkalommal, ezúttal a középdöntőben csaptak össze a generációk.

A három versenyben maradt generációra újabb kihívások is vártak, ugyanis összevont csapatban, duettben és egyéni produkciókban is bizonyíthattak, utóbbit pedig a műsor résztvevői ihlették.

A showt  a 20 -os, 30 os és a 40 -os korosztály tagjai Michl Juli, Szabó Zsófi, Nagy Alex, Tóth Gabi, Fésűs Nelly, Oláh Gergő és Kökény Attila egy szemfényvesztő produkcióval kezdte és mindenkit próbáltak meggyőzni arról, hogy ne higgyen a szemének.


Szabó Simon és ÉNB Lali, abszurd ping-pong csatával szerette volna elkápráztatni a közönséget. A bravúros előadás közben, a 30 -os korosztály tagjai minden tagjukat kicsavarták annak érdekében, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak. A duó a fergeteges hangulatra 30 pontot kapott a zsűritől.


Hajdu Steve ismét rapperként állt a színpadra, ám ezúttal nem mindennapi kihívással találta szembe magát. A színész egy Ganxsta Zolee mashupot adott elő és azt mutatta meg, milyen gengszter rapper lenne. A produkció 28 pontot ért a zsűrinek.


Oláh Gergő és Szalay Bence egy kőkemény hiphop párbajra hívta ki egymást. A 20 -os korosztály két tagja jól tolta és remek hangulatot teremtett. A zsűri tagjai 29 ponttal jutalmazták a laza produkciót.


Szabó Zsófi úgy döntött, vasárnap estére ÉNB Lali bőrébe bújik és megmutatja, milyen mulatós sztár lenne belőle. A zsűrinek a lakodalmas hangulat 18 pontot ért.


Koós Réka és Fésűs Nelly a ?It?s Raining Men? című slágerrel bizonyíthatták, hogy egy dalcsatában is megállják a helyüket. A 40 -os korosztály profi produkcióját a zsűri 25 ponttal jutalmazta.


Tóth Gabi egy Oláh Gergő dalaiból álló egyveleggel állt a színpadra és azt prezentálta, hogy milyen tűzről pattant menyecske tud lenni. A zsűri 29 ponttal jutalmazta a produkciót.


A nézők és a zsűri pontszámai alapján, a generációk második csatája után a 30 -osok szerezték meg a vezetést. Jövő vasárnap pedig ismét versenybe szállnak a csapatok, hogy egyre közelebb kerüljenek a végső győzelemhez.

Legemlékezetesebb pillanatok >>>

folytatás

Legkedveltebb hírek
Erről a 444-nek adott interjújában beszélt a DK-s polgármester
2020-02-24 15:09:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
?Nincs az a pénz? ? mondta Pethőné Nagy Csilla mesterpedagógus, a pécsi Babits Mihály Gyakorlógimnázium tanára, a befogadásközpontú és kompetenciafejlesztő módszer egyik hazai megalkotója
2020-02-24 14:54:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Valamivel több mint egy hónapja ütötte fel a fejét Kínában a Covid-19 nevű vírus, aminek híre legalábbis mindenkit elért
2020-02-24 14:44:22 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ezalatt országszerte 140 riasztás érkezett. A legtöbbször fővárosi és Pest megyei hel
2020-02-24 14:37:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A 38 éves nő nem egyszeri erőszak, hanem sorozatos bántalmazás áldozata lett
2020-02-24 14:34:30 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez