Téves címre küldte az e-mailt az esküvőszervező: retardáltnak nevezte az örömszülőket

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Téves címre küldte az e-mailt az esküvőszervező: retardáltnak nevezte az örömszülőket

Bekkie Barker 23 éves, Angliában, Barton-upon-Humberben él. Mindezt onnan tudjuk, hogy esküvőszervezésének híre eljutott a világsajtóba.

A lány párjával kinézett egy gyönyörű helyszínt, egy farmot, és megállapodott a Bunny Hill Weddings nevű céggel, hogy lefoglalják a helyet és a megrendelik a szolgáltatást. Az örömszülők is megnézték a helyszínt (ahol még meg is hívták őket egy-egy ingyen italra), majd befizették az előleget.

A megállapodás értelmében a pár a következő hat hónapban bármikor lemondhatta a szerződést, és mivel néhány kérdésük megválaszolatlan maradt, úgy döntöttek, mégsem ezzel a céggel szerződnek. Telefonon mondták le a szolgáltatást, majd vártak egy e-mailt, hogy megadhassák a számlaszámot a visszatérités miatt.

A menyasszony kapott is egy levelet a cégvezető Sharon Wood email-címéről, ám nem a várt üzenet érkezett. Sőt. Nem is nekik szánták az e-mailt. Annak a cégnek akarták küldeni, akik az ételt-italt szállították volna a rendezvényre, ám véletlenül Bekkie-nek küldték el.

így kezdődött a szöveg:

Borzasztó volt a telefonbeszélgetés, azt magyarázta a lány, hogy nem szántatok rájuk időt. A szülei az a pár, akiket láttál a videómon pár napja? röhögcsélnek és a negyedik kör ingyen piát isszák.

A durvább részét a végére tartogatta:

Biztos van egy titkos üzenet a weboldalamon, hogy csak a szociálisan retardáltak látogathatják a site-ot. De lehet, hogy az a baj velük, hogy Hull-ba valósiak.

Bekkie Barker azonnal kitette a Facebookra az eltévedt levelet, lett is hatása. Az esküvőszervező azóta is kapja a nem túl kedves üzeneteket az ismeretlen emberektől, és olyanok is lepontozzák a céget Facebookon, akik még sosem vették igénybe a szolgáltatásukat.

A cégvezető Sharon Wood azt állítja, a levelet nem ő küldte, csak az ő email-fiókját használta egy munkatárs, akit természetesen azóta kirúgtak. Bízik benne, hogy emiatt nem csappan meg az emberek érdeklődése az esküvőik iránt; ja, és a Hull városból érkező ügyfeleket 15 százalékos árengedménnyel várják.

 

via Sun, kiemelt kép: Thinkstock

Durva szabályokat írt elő a násznépnek egy menyasszony Az ilyen nő már nem is menyasszony, hanem menyasszörny! Tévedésből a főnökének küldött trágár SMS-t, nem lett jó vége A chicagói fiú azt hitte, egy lány ír neki.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Eddig Arató Gergely, Sermer Ádám, Donáth Anna, Hegyi Gyula, Jávor Benedek és Kovács-Cake Olivio jelezte részvételét
2019-05-23 15:25:23 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ludo, Greg, Elodie, Jordan és Patricia reggelei nem mindennapi módon kezdődnek; 6-9-ig egy népszerű reggeli rádióműsort vezetnek, a szerkesztőségükben pedig mindig történik
2019-05-23 15:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea három szettben legyőzte az olasz Martina Trevisant a francia nyílt teniszbajnokság női egyes selejtezőjének második fordulójában, csütörtökön
2019-05-23 15:19:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Sokat változott az elmúlt évtizedek alatt Kocsis Tibor, nagyszerűen néz ki az énekes! 
2019-05-23 15:12:39 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fiatal holland középpályást igazoltak a katalánok az FC Groningentől
2019-05-23 15:10:02 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ludo, Greg, Elodie, Jordan és Patricia reggelei nem mindennapi módon kezdődnek; 6-9-ig egy népszerű reggeli rádióműsort vezetnek, a szerkesztőségükben pedig mindig történik
2019-05-23 15:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez