Nem nagyon tud nyerni Mancinivel az olasz válogatott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nem nagyon tud nyerni Mancinivel az olasz válogatott

Barátságos mérkőzést játszott egymással Olaszország és Ukrajna a genovai Marassiban, a bevétel pedig jótékony célra ment, azokat segítik belőle, akik az augusztusi, olaszországi hídkatasztrófa következtében otthontalanná váltak. A találkozó során a 43. percben megállt a játék, ekkor emlékeztek meg tragédia 43 halálos áldozatára.

Ami a meccset illeti, az olaszok elég erős első félidőt produkáltak, gólt azonban csak a második félidőben, kicsit szerencsés körülmények között szereztek: Bernardeschi távoli lövésébe ugyan bele tudott érni a kapus az 55. percben, de a labda így is a kapuba pattant. Malinovszkij egyenlített nem sokkal később egy szöglet után, és ugyan a házigazda Olaszország sokkal meggyőzőbb volt ellenfelénél, maradt az 1-1. Ivan Petrjak, a Ferencváros középpályása csereként lépett pályára, a 73. percben állt be a vendégeknél.

Bernardeschi gólja: Amire ez volt az ukrán válasz:

Roberto Mancini irányításával ez volt a hatodik meccse Olaszországnak, amiből csak egyet nyertek meg, Szaúd-Arábia ellen, még májusban. A mostani a harmadik döntetlen volt és zsinórban az ötödik nyeretlen mérkőzés.

Eredmény – barátságos mérkőzés

Olaszország – Ukrajna 1-1 (0-0)

Nyitókép: Claudio Villa/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
A hódmezővásárhelyi polgármester a Bem téren elmondott október 23-i beszédét követően kameránknak arról beszélt, reméli, hogy az erőszaktól való félelem arra fogja vezetni a Fideszt, hogy engedjenek a magyar nép nyomásának, és egy tisztességesebb, emberségesebb, becsületes útra térjenek vissza
2018-10-23 18:24:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Amíg a tűzszerészek dolgoztak vele, lezárták a budai alsó rakpartot
2018-10-23 17:49:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez