Már késő volt, mire rájött, mibe ivott bele a taxiban

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Már késő volt, mire rájött, mibe ivott bele a taxiban

A Taxify-hoz hasonló kínai DiDi egyik utasa nagyon szomjas volt, ezért belekortyolt egy vizes palackba az autóban, de csak azután jött rá, hogy amit megivott, az nem víz volt ? írta a Shanghaiist.

A férfi utas, akit csak Sunnak neveznek, azt mesélte, hogy a DiDi prémium szolgáltatását vette igénybe, nem is először, így tudta, hogy az ilyen kocsikban kínálnak nekik italokat is az út közben, ezért nem gondolt semmi rosszra, mikor elvette a kocsi italtartójából a palackot.

De aztán egy slukk után rájött, hogy nem víz az,

hanem vízzel kevert vizelet

(mondjuk, arra, hogy egy ?koktélba? hörpintett bele, hogyan jött rá, arról nem szól a fáma).

Always smell before you sip. https://t.co/VHFn38mB9O

— Shanghaiist.com (@shanghaiist) October 11, 2018

A sofőr könyörgött Sunnak, hogy ne jelentse az esetet, mert az a munkájába kerülhet, inkább fizet is neki. Sunt azonban nem hatotta meg a kérés.

A DiDi azóta elnézést is kért, és azt írták, hogy a sofőrjük nem talált mosdót, ezért hogy időt spóroljon az egyik palackba vizelt és gondatlanul visszarakta a pohártartóba. Ahogy gondolta a sofőr, ki is rúgták ezért.

Sunnak talán nem kellett volna ilyen keményszívűnek lennie, már ha azokra, az egyre népesebb táborra hallgat, akik esküsznek a vizelet pozitív hatásaira. Például:

Napi két pohárral iszik a szúnyogcsípés elleni csodaszerből, ami a saját vizelete Az egészséges életmódot hirdető nő ?őrültségnek? gondolta a vizelet terápiát. Aztán kipróbálta.

Kiemelt kép: Getty Images/Bloomberg/Qilai Shen

folytatás

Legkedveltebb hírek
A 88 éves nőt egy limuzinba tuszkolták kedden délután
2019-01-22 20:31:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Ferencváros hazai medencében 8-8-as döntetlent játszott az olasz Bresciával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 7
2019-01-22 20:30:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Las Vegastól Las Vegasig: 70 milliárdos vagyont hagyott hátra Andy Vajna Varga István: A közmédia távolról sem tökéletes ?Öt évet elvettek az életemből? ? a melegséget ?kigyógyító? terápia bugyrai A Fidesz volt képviselője együttműködik a nemzetközi ?homoszexuális-gyógyítókkal? Beindult a jobboldali médiaalapítvány: összehangolják az Echo és a Hír TV hírgyártását Versengő udvaroncok és mexikói cselédek csatájáról szól az idei Oscar Vajon Hosszú Katinka a tao-támogatás miatt vízilabdázik? Megszületett az ítélet Ronaldo adócsalási ügyében Kiemelt kép: majom ül a lemenő napkorong előterében a nepáli fővárosban, Katmanduban
2019-01-22 20:30:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nagy Károly szelleme lebeghetett kedden az aacheni városháza koronázó termében
2019-01-22 20:28:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Három hónapos előzetes letartóztatásba helyezték és hamis tanúzással gyanúsították meg annak a biztonsági cégnek a vezetőjét, amely a Pawel Adamowicz gdanski főpolgármester elleni gyilkos merénylet helyszínének biztosításáért volt felelős ? tájékoztatták kedden a sajtót az illetékes hatóságok
2019-01-22 20:15:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A tervező néhány hónap múlva 45 éves lesz, de a teste rugalmasságával továbbra sincsenek gondok
2019-01-22 20:05:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez