Egy nő szerint a fia ölte meg a bolgár újságírónőt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy nő szerint a fia ölte meg a bolgár újságírónőt

Szerdán megírtuk, hogy Németországban őrizetbe vettek egy férfit, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy köze lehetett Viktorija Marinova bolgár újságírónő megerőszakolásához és brutális megöléséhez. A hatóságok szerint a gyanúsítottól, Szeverin Kraszimirovtól vett DNS-minta megegyezik a bűntény helyszínén talált nyomokkal.

Most a Reuters arról számolt be, hogy az egyik bolgár tévének interjút adott egy Nagyezsda Kraszimirova nevű asszony, aki azt állítja, hogy valóban az ő fia követte el a gyilkosságot.

A fiam beismerte nekem, hogy ő tette. Részeg volt és be volt drogozva. Beismerte és sírni kezdett előttem. Ő sosem volt ilyen, nem tudom felfogni, hogy mit tett.

Kraszimirov abból a Duna-parti városból, Ruszéból származik, ahol a gyilkosság történt, a bolgár hatóságok pedig már kérvényezték a kiadatását Németországtól.

Kiemelt kép: Dimitar DILKOFF/AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
A hódmezővásárhelyi polgármester a Bem téren elmondott október 23-i beszédét követően kameránknak arról beszélt, reméli, hogy az erőszaktól való félelem arra fogja vezetni a Fideszt, hogy engedjenek a magyar nép nyomásának, és egy tisztességesebb, emberségesebb, becsületes útra térjenek vissza
2018-10-23 18:24:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Amíg a tűzszerészek dolgoztak vele, lezárták a budai alsó rakpartot
2018-10-23 17:49:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez