VOX-vezér: Orbán lehet az új Európa vezetője

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
VOX-vezér: Orbán lehet az új Európa vezetője

A Magyar Hírlapnak Santiago Abascal Conde, a VOX nevű párt elnöke egy nagyinterjúban azt mondja, a spanyolok jelentős része ugyanazt gondolja a nemzeti egységről, a nemzetekről, az EU-ról, a kereszténységről, illetve az iszlám megfékezéséről, mint az Orbán-kormány.

A Néppárt (PP) egykori politikusa egyebek mellett ezzel magyarázza, hogy a Magyarországon alig ismert – az MTI által korábban szélsőjobboldalinak titulált – VOX tagjai­nak száma megsokszorozódott, a felmérések szerint a spanyol törvényhozásba és az Európai Parlamentbe is bekerülhet.

Az Európai Egyesült Államokkal szemben a nemzetek Európáját támogatja, a föderalista elképzelésekkel ugyanis a nemzeti szuverenitás kiüresedne. Szerinte Brüsszel globalista bürokratái komoly károkat okoznak a kontinens népeinek.

Éppen ezért szimpatizálunk Orbán Viktor álláspontjával, aki egyre inkább az új Európa vezetőjeként tekinthető.

Hiába van náluk is határkerítés, azt nem védik, így nem is képes meggátolni az illegális bevándorlást.

Nincs politikai akarat a határok megvédésére, ami szerintük elképesztő,

s teljes mértékben azonosulunk Magyarországgal, mely nem elégszik meg a határvédelmi eszközök létesítésével, hanem hajlandó használni is azokat.

A VOX megerősítené Ceuta és Melilla határainak védelmét, áthatolhatatlan falat építene, az ott szolgálókat tömegoszlató eszközökkel látná el.

Pártja véget vetne a bevándorlók behívásának, amelyért Pedro Sánchezt és Soros Györgyöt (meg persze Merkelt) teszi felelőssé, mondván a milliárdos diktálja a spanyol kormány migrációs politikáját is, de támogatja a gender ideológia terjesztését és a katalán szeparatizmust is.

Soros György egy ideológiailag megszállott nemzetközi pénzmágnás, aki mindenhatónak képzeli magát.

Ő pénzeli az embercsempészekkel szorosan együttműködő migrációpárti civileket, ezért Spanyolországnak mindent meg kell tennie e szervezetek tevékenységének korlátozásáért.

???Akárcsak Orbán Viktor?

???Pontosan úgy, ahogy Orbán Viktor teszi.

Néhány hete a VOX akkor hallatott magáról, amikor Barcelonában  az ország egységéért, előrehozott választásokért tüntettek.

A felvonulást egy vállalkozó szervezte, felhívásához mintegy 65 különböző szervezet csatlakozott, például a Katalán Civil Együttélés, a Katalán Rendőri Unió az Alkotmányért, a Terrorizmus Áldozatainak Kollektívája (Covite), és a VOX nevű szélsőjobboldali párt. Az esemény szervezői mintegy félmillió résztvevőről beszéltek az egybegyűlteknek, a barcelonai rendőrség kétezerre becsülte számukat, néhány sajtóorgánum tízezrekről írt – írta az MTI akkor.

Kiemelt kép: Marja János / 24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kormánykritikus magyar sajtó túlsúlyáról besszélt egy fideszes EP-képviselő a napokban Brüsszelben, szavai alátámasztásához jókorát kellett lódítania
2019-02-23 08:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ha napokon belül nincs egyezség a kilépés feltételeiről, március 29-én megállapodás nélkül zuhan ki az ország az unióból, írja három kormánytag is
2019-02-23 08:25:36 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Inmotion V5 elektromos unicikli széria Az elektromos unicikli egy viszonylag új elektromos járműosztály, amit egy forgókerék és az oldalára rögzített pedálok segítségével mozoghatunk, a testsúlyunk döntögetésével pedig meghatározzuk, milyen irányba forduljon a szerkezet
2019-02-23 08:04:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Cardi B még decemberben jelentette be, hogy szakítottak férjével, a Migos-tag  Offsettel, miután az többször megcsalta
2019-02-23 07:49:15 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az Elios-ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda ? az OLAF érveit mindvégig szem előtt tartva ? nagyon komoly nyomozást folytatott le, és ennek eredményeként jutott arra az álláspontra, hogy nem történt bűncselekmény ? mondta Polt Péter a Magyar Nemzetnek adott interjúban
2019-02-23 07:47:56 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mindössze ötéves volt, amikor megismerkedett a medencék világával, édesapja a Ferencvárosnál volt úszóedző, aki tanítványaiból verbuvált vízilabdacsapatot, fia pedig tehetségesebbnek is bizonyult labdával a kezében, ezért váltott
2019-02-23 07:15:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez