Cristiano Ronaldónak százmilliókba fájhat, hogy elkerülje az életfogytiglant

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Cristiano Ronaldónak százmilliókba fájhat, hogy elkerülje az életfogytiglant

Nagyon komoly bajban van a Juventus ötszörös aranylabdása, akit már több nő is nemierőszakkal vádol. Cristiano Ronaldo az ügy kirobbanása elején úgy tűnt, nem veszi elég komolyan a helyzetet, ám azóta sok minden történt, és a portugál védelmén már a legjobb védelmek dolgoznak.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány? Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

Meg egy komplett csapat. Az angol Daily Mail szerint a futballista legalább 1 millió dollárt (kb. 280 millió forintot) fizetett ki egy néhány fős csapatnak, amelynek az a feladata, hogy megvédjék a sportoló hírnevét; hogy megállítsák a szivárogtatásokat. A cél tehát egyértelmű: el kell hallgattatni a vádakat, és mindent meg kell tenni, hogy véletlenül se merüljön fel az életfogytiglani börtönbüntetés lehetősége ? Las Vegasban soha nem évül el a nemi erőszak.

Ebben a szuperalakulatban a legbefolyásosabb ügyvédek mellett korábbi rendőr és igazságügyi szakértő is megtalálható.

Kathryn Mayorga, az egyik lehetséges áldozat ügyvédje azt mondja, hogy az ügyfele számára 2009-ben kifizetett pénz is azt a célt szolgálta, hogy Ronaldónak ne kelljen felelnie az erőszakért. Ezt amúgy a sportoló ügyvédje kategorikusan cáfolta, mondván, a kifizetés nem egyenlő a beismeréssel.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kezdeményezés idén szeptemberben indult útjára.
2020-12-03 14:33:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az elmúlt héten 39,8 ezer új fertőzöttet találtak, Debrecen, Szeged , Miskolc, Kecskemét és Győr produkálta a legtöbb megbetegedést
2020-12-03 14:28:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez