A 30+-osok és 20+-osok csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe, a 40+-osok generációtól búcsúztunk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az RTL Klub saját fejlesztésű vadonatúj műsorában, a Szenzációs Négyesben vasárnap este hetedik alkalommal csaptak össze a generációk. A 40 -osok korosztály számára pedig véget ért a show.

A három versenyben maradt generáció összevont csapatban, duettben és egyéni produkcióban is bizonyíthatott, megidézve az elsőként búcsúzott 50 -osok csapat szereplőit.A show-t a 20 -osok, 30 -osok és a 40 -osok korosztály tagjai egy társastánc produkcióval kezdték, Szabó Zsófi, Fésűs Nelly, Nagy Alex, Hajdu Steve, Oláh Gergő és Szabó Simon közös össztánc produkciója elnyerte a zsűri tetszését, az abszolút kedvenc pedig a sármőr Szabó Simon volt.

Tóth Gabi ezúttal az 50 -osok kategória versenyzőjének, Keresztes Ildikónak egyik slágerét énekelte a tőle megszokott profizmussal. Gabi lenyűgöző produkcióját 29ponttal jutalmazta a zsűri.

Koós Réka bevállalta és az elsőként búcsúzott 50 -osok generációt képviselő, Oszvald Marikát idézte meg. A színésznő tökéletesen hozta az operettdívát. A zsűrinek a produkció 30pontot ért.

Michl Juli és Szalay Bence egy francia festőterem hangulatát varázsolták a színpadra és pár perc alatt hoztak össze egy portréfestményt Ráskó Eszterről. Az alkotás különleges folyamatát bemutató produkciót 19ponttal jutalmazta a zsűri.

Kökény Attila és Hajdu Steve a technikát hívta segítségül és egy fektetett színpadon mutatták be az olimpia legendás számait. A különleges produkciót  27ponttal jutalmazta a zsűri.

Szalay Bence ezen a héten Csonka András bőrébe bújt és a színész legendás slágerét, a Ding Dongot adta elő. A különös perceket 14ponttal díjazta a zsűri.

ÉNB Lali és Nagy Alex a Kabaré című musical két nagy slágerének egyvelegét adta elő. A vérpezsdítő produkciót a zsűri 27ponttal jutalmazta.

A nézők és a zsűri pontszámai alapján, a generációk hetedik csatája után az összesített  pontszámok alapján a 40pluszosok búcsúztak a Szenzációs Négyestől. Jövő héten a két versenyben maradt generáció tiszta lappal kezd, mert pontszámaik lenullázódnak. Jövő vasárnap este, pedig a csapatdöntőben kiderül, melyik generáció lesz Szenzációs Négyes győztes csapata. A következő héten pedig jön a mindent eldöntő utolsó show, ahol megmérkőznek egymással a nyertes csapat tagjai és valaki elnyeri a legjobb előadó címét.   

A teljes adást ITT tudjátok visszanézni!

 

 

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Mokka Igazságszérum című rovatában G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke Frans Timmerm
2019-02-18 09:52:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nem lehet elég korán megmutatni a gyermekeknek, hogy a sport mindenkié, nem kizárólag az épeké
2019-02-18 09:49:51 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A rapper január elején döntött úgy, hogy megszabadul a szenvedélybetegségétől
2019-02-18 09:49:21 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A következő adás tartalmából. 
2019-02-18 09:37:09 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az ellenzéknek folytatnia kéne a rendes munkát a Parlamentben, de a tüntetéseknek is van értelme, mérte fel az IDEA Intézet
2019-02-18 09:32:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
December 2-án nem érezte jól magát a 18 éves Ebony Stevenson, fájt a feje, úgyhogy lefeküdt aludni
2019-02-18 09:24:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez