Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Mozi

Még mindig Venom érdekli leginkább a magyarokat. A Tom Hardy főszereplésével készült új szuperhősfilm már két hete megy a mozikban, de tartja az első helyet. A Pókember ellenségéről szóló film nem akar eredeti lenni, nem akar lelki mélységekbe menni, de ha valaki szereti a szuperhősfilmeket, az nem fog csalódni.

Tom Hardy társra talál Venomban: ilyen egy szerethető tudathasadás Tom Hardy jutalomjátéka.

Venom, 2018, színes, amerikai szuperhős-film, 92 perc, 10/6

Kiállítás

A világ legrangosabb sajtófotóit bemutató World Press Photo még október 23-ig látogatható a Magyar Nemzeti Múzeumban. A díjnyertes fotók mellett az elmúlt 25 év legszebb magyar természetfotói is megtekinthetőek.

Vízen lebegő afrikai nők és lángoló tüntetők a Nemzeti Múzeumban A World Press Photo nyertes képeit 41. alkalommal állítják ki Budapesten. Révész Tamással, a hazai kiállítás szervezőjével, egykori díjazottal és zsűritaggal beszélgettünk.

A kiállítás meghosszabbított nyitvatartással látogatható minden pénteken, szombaton és vasárnap, valamint a kiállítás utolsó napján 10.00?20.00 óráig. További információk ezen a linken.

Színház

Ha nekem bárki azt mondja elöljáróban, hogy egy homéroszi történeten ilyen sokat lehet nevetni, elirányítom a könyvtárba, hogy olvassa újra az eredetit.

? ezt írtuk legutóbb a Katona József színház Ithaka című előadásáról. A főhőst Nagy Ervin játssza, de csak névleg ő a főszereplő, valójában a nők körül forog az egész darab.

A világirodalom legfontosabb hőse egy akaratgyenge bohóc? Ha a nagy Odüsszeusz annyira hazavágyott, vajon miért tartott neki tíz évig? A Katonában Székely Kriszta váratlanul szórakoztató formában cincálja meg a mítoszt. Ha már Odüsszeuszról tanulunk még mindig, akkor valahogy így lenne érdemes.

Katona József Színház, Ithaka, 1 óra 25 perc, szünet nélkül

Vidéki program

A 22. Csabai Kolbászfesztiválra október 19-22. között több mint százezer embert várnak. A fesztiválon idén a mangalicát népszerűsítik majd: mangalicás ételek készülnek, lesz mangalicavágás-bemutató és mangalicakolbász-készítő verseny. A gasztronómiai programok mellett lesznek koncertek, fellép többek közt: a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Majka és az Ők, a Magna Cum Laude, a Csík Zenekar, Ferenczi György és az 1ső pesti rackák, valamint a Budapest Bár is.

Ezt pedig írd be a naptáradba

Karácsonykor visszatér 2017 leglátványosabb szuperprodukciója, az Álomutazó. A hazai sztárokat felvonultató családi mesemusicalben arra keresik a választ, hogy miért álmodunk és mire valók az álmok. A mesemusical kizárólag december végén lesz látható, 22-23-án és 27-én.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A csodaszép sportolónő igazi finomságokat készített ezúttal is!
2019-08-22 10:00:01 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Magyar doku-reality sorozat
2019-08-22 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Chelsea ellen legutóbb gálázott hazai pályán a rekordbajnok, így a ?kiscsapatok" sem számíthatnak sok jóra
2019-08-22 09:51:10 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Két, az átigazolási piacon várakozáson felül szereplő csapat csap össze, ám a pályán csak az egyikük örülhet majd
2019-08-22 09:47:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Amerikai vígjáték-sorozat
2019-08-22 09:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az egyik oldalon Szaláh, Mané és Firmino, a másikon pedig Aubameyang, Lacazette és Pépé
2019-08-22 09:41:55 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez