Menő zöld rúzzsal tért vissza az Instára Ariana Grande a szakítás után

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Ariana Grande zöld rúzsa az első jele, hogy visszatér az Instagram világába, ahol még nagyobb sztár, mint a színpadon.

Ariana számára a szünet három napig tartott, ami az Instagramon egy örökkévalóság. A hét végén ugyanis robbant a ?bomba hír?: Ariana szakított a pasijával, Pete Davidsonnal.

Hát ? mondhatnánk ?, nem történt semmi különös: két 24 éves celeb együtt jár, néhány hét múlva eljegyzik egymást, majd négy hónappal később szakítanak. Nem éppen sokkoló sztori.

De Ariana Grande és Pete Davidson viharos nyári románca után mégis furcsa volt látni a szalagcímeket, amelyekkel a bulvárportálok a szenzációt tálalták. Mintha az olvasóit féltő média nagyobb sokkot kapott volna, mint a rajongók. Ariana Grande az egyik, ha nem a legkövetettebb sztár a közösségi médiában, így magánélete minden részlete (mint most a zöld rúzsa is, amely a Wicked musicalben játszott új szerepére utal) hatalmas hírértékkel bír.

Aki esetleg nem követte volna az év románcát: a popcsillag Ariana Grande és a Saturday Night Live című szombat esti amerikai tévéshow humoristája, Pete Davidson kapcsolata a közösségi média millióinak szeme előtt játszódott le. Május végén röppent fel a hír, hogy randizgatnak, pedig mindketten alig vannak túl egy hosszabb kapcsolaton.

Egy Instagram-fotóval kezdődött a dolog, amelyen Harry Potter-kabátban pózoltak, és amely alá Davidson azt írta: a titkok kamrája feltárult. A rajongók lelkesen vették észre, hogy a két sztáron összeillő tetoválások jelentek meg, de a kezdeti online pörgés semmi sem volt ahhoz képest, ami akkor lett úrrá a rajongókon, amikor a pár bejelentette: eljegyzik egymást.

A gyűrűjük állítólag 100 ezer dollárba került, és hamarosan összeköltöztek egy 16 millió dolláros lakásba. Képek özöne árasztotta el a közösségi oldalakat a boldog párról. Azonnal a kommentek, bejegyzések kereszttüzébe kerültek. Grande a rajongóival évődött vagy vitázott a Twitteren, miközben Davidson szokatlanul őszinte interjút adott a GQ divatmagazinnak: ?Senkit sem érdekelnék, ha nem egy szuperhírességgel lennék együtt? ? mondta. Nagyot kaszált velük az MTV Video Music Awards gála, ahol először álltak együtt a vörös szőnyegre, és a Saturday Night Live nézettségét is emelte, hogy Davidson show-beli partnerei csámcsoghattak a kapcsolaton.

És bár mára külön utakon járnak, az internetes portálok ? amelyek szintén nem kis forgalmat köszönhetnek nekik ? ezt nehezen dolgozzák fel. A TMZ például, nem akarván, hogy az olvasói nagyon magukba roskadjanak, így zárta tudósítását: ?Forrásunk szerint ugyan a pár most nincs együtt, de egyikük sem zárja ki a lehetőségét semminek sem a jövőben.?

Fotó: Instagram

The post Menő zöld rúzzsal tért vissza az Instára Ariana Grande a szakítás után appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az egyik koronavírus-vakcinával megkezdte a klinikai kísérletek utolsó szakaszát az orosz védelmi minisztérium és a Gamalej Nemzeti Kutatóközpont ? jelentették be Moszkvában
2020-07-12 15:11:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Új szolgáltatást bocsát útjára a nagy zenestreaming szolgáltató: egyénre szabott lejátszási listát
2020-07-12 15:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Vajon Albert Einsteint? Esetleg Joseph McCarthy szenátort? Vagy Martin Luther Kinget? Ehhez hasonló, különleges történelmi kérdések százai várják Önt és társait a Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű, kvízalapú társasjátékában
2020-07-12 12:51:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
?A béke vagy te, Sport? ? fogalmazta meg líraian az olimpiaeszmét báró Pierre de Coubertin, a modern kori játékok életre hívója
2020-07-12 12:03:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit
2020-07-12 12:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
136 éve, 1884. július 12-én született Amedeo Modigliani olasz avantgárd festő, szobrász. Jólleh
2020-07-12 10:38:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez