A Wellhello folytatja, ahogy eddig, csak már az új tagokkal

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Wellhello folytatja, ahogy eddig, csak már az új tagokkal

A héten többször beszámoltunk a Wellhellót érintő változásokról, hogy több tag ? összesen hatan: Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő) ? elhagyta a zenekart. Flourék közleményben reagáltak a hírre, hogy tényleg elválnak az útjaik, de minden rendben, ahogy írták, másfelé változtak. Aztán szó szót, közlemény közleményt követett, és kiderült, hogy a már volt tagok szerint eldurvult a helyzet, és rendőrségi feljelentésről beszéltek. Állítólag Fluor pert kiáltott, és az exszaxofonost sms-ben fenyegette meg, aki a hatóságoknál kötött ki.

Fenyegetés, rendőrségi feljelentés, háború van a Wellhellón belül Fluor állítólag sms-ben fenyegette meg a zenekar szaxofonosát.

Az Index most kiszúrta, hogy a Wellhello menedzsere, Tóth Gergely egy szombat esti közleményben foglalta össze a másik oldalt. ?Az elmúlt időszakban megjelent cikkek nyomán a jelen levelet aláíró, Fluorral Tomival és Diaz Lacival továbbra is együtt dolgozó Wellhello csapat (Tóth Balázs – szaxofon, Ferich Balázs ? manager, Tóth Gergely ? manager, Vincze Ferenc – technikai vezető, Busai Zsombor ? fény/show, Juhász Kristóf vizuál/fény, Antal Márk ? fénytechnikus, Megyeri Márton ? irodai vezető, Herendi Ráhel ? sajtófőnök, Lendvai Lilla ? stylist, Szatai Gyula ? technikus, Dobos György ? biztonsági szakember, Simó Szabolcs ? biztonsági szakember) véleménye az alábbi, amit szeretnénk, ha elolvasnátok.

Tomival és Lacival évek óta kitűnő baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk. Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag.

Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket! Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. Mi pedig igyekszünk minden szakmai tudásunkkal Lacit és Tomit tovább segíteni, és az eddigi színvonalon folytatni a Wellhello sikertörténetét. Találkozunk a koncerteken!?

Mindeközben a Bors a rendőrségi oldalt próbálta kideríteni. A rendőrség azt válaszolta a lapnak, hogy a feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, amelynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikálják. A szakértőjük szerint ez azt jelenti, hogy közbelső intézkedést hozhattak, döntöttek valamiben. Azt is megkockáztatják, hogy távolságtartási végzésről is lehet szó, de azért ne menjünk ennyire messzire, várjuk meg a fejleményeket.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az alváshiány a menedzsereket, a vállalkozókat és a vezetőket nagy mértékben érinti, a túl sok munka gyakran a társadalmi státusz egyfajta kifejeződése: ?Tele vagyok munkával, vagyis nélkülözhetetlen vagyok!? Pedig vezető munkakörben nagyon is fontos lenne az alvás, mert annak hiánya rontja a munkahelyi teljesítményt, beteggé tehet és kiégéshez vezethet
2019-04-19 00:33:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ahányféle ember, annyiféle alvó létezik. Mindenkinek kicsit mások az alvási szokásai. Vannak, akik t
2019-04-19 00:33:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A szakértők tippje szerint az emberiség körülbelül 60 százaléka osztja meg az ágyát valakivel
2019-04-19 00:32:03 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az alvás két nagy kategóriára osztható, a REM és a nem-REM alvásra: a REM a gyors szemmozgás, a rapid-eye movement rövidítése), amelyek egymást váltják
2019-04-19 00:29:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez