Ön is könnyezni fog, ha megtudja, miért vezetett egy srác 600 kilométert, hogy kiszállítson két pizzát

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ön is könnyezni fog, ha megtudja, miért vezetett egy srác 600 kilométert, hogy kiszállítson két pizzát

Nem a hónap, de minimum az év legjobb dolgozója címet kellene megkapnia a 18 éves Dalton Shaffernek, a michigani Battle Creekben működő Steve?s Pizza alkalmazottjának. A fiatal srác habozás nélkül pattant autóba, és vezetett le több mint 600 kilométert egy megrendelő kedvéért. Annak ellenére, hogy a Steve?s csak étteremként működik, házhozszállítást nem vállalnak, még a szomszéd utcába sem, nemhogy egy másik városba.

A múlt szombaton már zárni készültek a pizzériában, amikor megcsörrent a telefon ? írja az abc News. A vonal túlsó felén az Indianapolisban élő Julie Morgan édesapja beszélt.  A férfi elmondta, hogy huszonöt évvel ezelőtt, amikor a lánya, és a férje, Rich Battle Creekben éltek a Steve?s volt a kedvenc éttermük, azóta sem találtak olyan pizzát, ami a nyomába érhetne. Aznap este azt tervezték, hogy visszatérnek az étterembe, de végső stádiumú rákkal küzdő Rich annyira rosszul lett, hogy nem tudtak elindulni. Az após afelől érdeklődött, hogy az étterem nem tudna-e valamiféle üdvözlőkártyát küldeni jókívánságokkal a súlyos beteg vejének.

A faital Dalton Shaffer csak annyit kérdezett, hogy melyik volt a házaspár kedvenc pizzája, elkérte a címet, és közölte, hogy zárás után ő szívesen elviszi nekik az ételt.

A fiú több mint hét órát vezetett oda-vissza, hogy leszállítson két pizzát Julie és Rich Morgannek. A nő apósa felajánlotta a fiúnak, hogy bérel neki egy hotelszobát, aludja ki magát, mielőtt visszaindulna, de Shaffer közölte, hogy sajnos nem lehet, vissza kell érnie nyitásra.

?A jó sok koffein volt a kulcsa mindennek? ? viccelődött a fiú, majd hozzátette, ő egyáltalán nem akart nagy ügyet csinálni az egészből, nem is szólt senkinek arról, hogy mire készül, csak a bátyját hívta fel, hogy ha történne valami, a család tudja, hogy gyorsan elugrik Indianapolisba meg vissza. Kedden azonban Julie Morgan egy Facebook-posztban megírta a történetet, és Dalton Shaffer egy pillanat alatt hőssé vált.

A fiú, akit azóta állandóan újságírók keresnek, azt mondja, mindig szeretett másokon segíteni, ezért az az álma, hogy egy napon rendőr lehessen.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Meghirdette új évadát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar
2019-04-24 21:41:49 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Megváltozott Kelet és Nyugat egyensúlyának helyzete, de Magyarország ebben az új helyzetben nem veszélyt lát, hanem lehetőségeket, amelyeket a keleti országokhoz fűződő egyre erősebb kapcsolatok építésével akar kihasználni
2019-04-24 21:40:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Waliczky Tamás installációja az emberi látást képezi le a biennálén
2019-04-24 21:37:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Agyhártyagyulladásban meghalt még kettő fiatal lány Romániában, így már három halálos áldozata van a kórnak
2019-04-24 21:36:13 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A magyarok csaknem három és fél milliárd forintot költenek el május és augusztus között grillezésre, azaz grillkolbászra, -sajtra és -fűszerre
2019-04-24 21:32:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Mutogatta magát és nőkhöz simult egy 21 éves férfi Miskolcon
2019-04-24 21:29:37 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez