Ön is könnyezni fog, ha megtudja, miért vezetett egy srác 600 kilométert, hogy kiszállítson két pizzát

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ön is könnyezni fog, ha megtudja, miért vezetett egy srác 600 kilométert, hogy kiszállítson két pizzát

Nem a hónap, de minimum az év legjobb dolgozója címet kellene megkapnia a 18 éves Dalton Shaffernek, a michigani Battle Creekben működő Steve?s Pizza alkalmazottjának. A fiatal srác habozás nélkül pattant autóba, és vezetett le több mint 600 kilométert egy megrendelő kedvéért. Annak ellenére, hogy a Steve?s csak étteremként működik, házhozszállítást nem vállalnak, még a szomszéd utcába sem, nemhogy egy másik városba.

A múlt szombaton már zárni készültek a pizzériában, amikor megcsörrent a telefon ? írja az abc News. A vonal túlsó felén az Indianapolisban élő Julie Morgan édesapja beszélt.  A férfi elmondta, hogy huszonöt évvel ezelőtt, amikor a lánya, és a férje, Rich Battle Creekben éltek a Steve?s volt a kedvenc éttermük, azóta sem találtak olyan pizzát, ami a nyomába érhetne. Aznap este azt tervezték, hogy visszatérnek az étterembe, de végső stádiumú rákkal küzdő Rich annyira rosszul lett, hogy nem tudtak elindulni. Az após afelől érdeklődött, hogy az étterem nem tudna-e valamiféle üdvözlőkártyát küldeni jókívánságokkal a súlyos beteg vejének.

A faital Dalton Shaffer csak annyit kérdezett, hogy melyik volt a házaspár kedvenc pizzája, elkérte a címet, és közölte, hogy zárás után ő szívesen elviszi nekik az ételt.

A fiú több mint hét órát vezetett oda-vissza, hogy leszállítson két pizzát Julie és Rich Morgannek. A nő apósa felajánlotta a fiúnak, hogy bérel neki egy hotelszobát, aludja ki magát, mielőtt visszaindulna, de Shaffer közölte, hogy sajnos nem lehet, vissza kell érnie nyitásra.

?A jó sok koffein volt a kulcsa mindennek? ? viccelődött a fiú, majd hozzátette, ő egyáltalán nem akart nagy ügyet csinálni az egészből, nem is szólt senkinek arról, hogy mire készül, csak a bátyját hívta fel, hogy ha történne valami, a család tudja, hogy gyorsan elugrik Indianapolisba meg vissza. Kedden azonban Julie Morgan egy Facebook-posztban megírta a történetet, és Dalton Shaffer egy pillanat alatt hőssé vált.

A fiú, akit azóta állandóan újságírók keresnek, azt mondja, mindig szeretett másokon segíteni, ezért az az álma, hogy egy napon rendőr lehessen.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A 88 éves nőt egy limuzinba tuszkolták kedden délután
2019-01-22 20:31:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Ferencváros hazai medencében 8-8-as döntetlent játszott az olasz Bresciával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 7
2019-01-22 20:30:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Las Vegastól Las Vegasig: 70 milliárdos vagyont hagyott hátra Andy Vajna Varga István: A közmédia távolról sem tökéletes ?Öt évet elvettek az életemből? ? a melegséget ?kigyógyító? terápia bugyrai A Fidesz volt képviselője együttműködik a nemzetközi ?homoszexuális-gyógyítókkal? Beindult a jobboldali médiaalapítvány: összehangolják az Echo és a Hír TV hírgyártását Versengő udvaroncok és mexikói cselédek csatájáról szól az idei Oscar Vajon Hosszú Katinka a tao-támogatás miatt vízilabdázik? Megszületett az ítélet Ronaldo adócsalási ügyében Kiemelt kép: majom ül a lemenő napkorong előterében a nepáli fővárosban, Katmanduban
2019-01-22 20:30:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nagy Károly szelleme lebeghetett kedden az aacheni városháza koronázó termében
2019-01-22 20:28:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Három hónapos előzetes letartóztatásba helyezték és hamis tanúzással gyanúsították meg annak a biztonsági cégnek a vezetőjét, amely a Pawel Adamowicz gdanski főpolgármester elleni gyilkos merénylet helyszínének biztosításáért volt felelős ? tájékoztatták kedden a sajtót az illetékes hatóságok
2019-01-22 20:15:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A tervező néhány hónap múlva 45 éves lesz, de a teste rugalmasságával továbbra sincsenek gondok
2019-01-22 20:05:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez