Iskolatársai véréből akart inni két floridai diáklány

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Iskolatársai véréből akart inni két floridai diáklány

Két floridai diáklány ? 11 és 12 évesek ? arra készültek, hogy megölnek 15 kisebb gyereket az iskolában, és megisszák a vérüket. Erről a CNN számolt be.

A két lányt kedden tartóztatták le, egyebek mellett gyilkosság előkészületével vádolják őket. Elmondták, hogy sátánimádók, és azt is tervezték, hogy esznek a megölt gyerekek húsából, és magukat is megölik.

A tervet az hiúsította meg, hogy az egyik kislány szüleit automatikus telefonhívás értesítette, hogy gyermekük nem ment be az órára. A lány anyja felhívta az iskolát, ezután az igazgatóhelyettes találta meg a gyerekeket a vécében, ahol a kisebb gyerekekre vártak.

Az igazgatói irodában egy henteskés, egy konyhakés és egy pizzavágó került elő tőlük, és egy serleg is volt náluk. A gyerekek otthonában a gyilkosság előkészületeire utaló feljegyzéseket találtak, és a telefonjaikban is voltak ezzel kapcsolatos üzenetek. (Kiemelt kép: Bartow Police Dept.)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez