Magyar versenyző is van a világ legjobbjai között

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Magyar versenyző is van a világ legjobbjai között

Megmérkőzött a Gran Turismo Sport legjobb 30 európai játékosa a FIA GT Championships verseny európai döntőjében, a versenyzők a korábbi online kvalifikációs mérkőzések alapján jutottak tovább. A Madrid Games Weeken összesen harminc versenyző állt rajthoz, ezzel egy új fejezetet nyitva a motorsport történetében. Az eseménydús rendezvény nem okozott csalódást, több száz rajongó látogatott el biztatni a versenyzőket, és ezrek követték a futamokat élő közvetítésen keresztül.

A FIA GT Championships első európai bajnoka a német Mikail Hizal lett, aki elképesztő technikával játszott az egész verseny során. A top 10 európai versenyzőnek, köztük a hazánkat képviselő Blazsán Patriknak lesz még lehetősége bizonyítani a novemberi világbajnoki döntőn, ahol a legjobb 10 ázsiai, óceániai és amerikai versenyzőkkel mérhetik össze tudásukat. A világbajnokság végleges mezőnye október 30-án és 31-én alakul ki a Las Vegasban rendezett amerikai döntőkön.

A következő európai versenyzőknek nyílik lehetősége a világbajnoki cím megszerzésére: Mikail Hizal, Németország; PSN ID: TRL_Lightning Giorgio Mangano, Olaszország; PSN ID: Giorgio_57 Adam Suswillo, Nagy Britannia; PSN ID: GTP_Aderrrm Jorge Lopez, Spanyolország; PSN ID: Williams_Coque14 Pierre Lenoir, Franciaország; PSN ID: RC_Snake91 Blazsán Patrik, Magyarország; PSN ID: TRL_Fuvaros Carlos Salazar, Portugália; PSN ID: pcm_stj Florent Pagandet, Franciaország; PSN ID: Jomas_74 Anthony Duval, Franciaország; PSN ID – RC_Atho Martin Grady, Nagy Britannia; PSN ID – GTA_Tidgney

A világbajnok részt vehet a FIA Awards díjátadón, a motorsport legnagyobb neveivel együtt, ahol megkapja a FIA által hitelesített Gran Turismo Championships 2018 trófeát.

Nagyszerű volt az európai döntő, minden tiszteletem a játékosoké, óriási show-ban volt része a több ezer rajongónak. Ez a verseny világklasszis volt minden szinten?

? kezdte Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital ügyvezetője, és a Gran Turismo-széria megalkotója. ?A FIA GT Championships-szel azt szerettük volna elérni, hogy a legjobb Gran Turismo Sport játékosok egy világszintű eseményen mérhessék össze tudásukat, és ez a terv most valósággá vált. A világbajnoki döntő pedig még különlegesebb lesz.?

Az utolsó regionális döntőket október 30-án és 31-én rendezik meg Las Vegasban, amelyeket a nézők élőben követhetnek a www.gran-turismo.com oldalon.

Birkás Péter korábbi cikkei Ősöreg hajóroncsokat tárt fel az egyre apadó DunaGépekkel beszélgetni, nem kell félnetek, jó leszAz emberiség legnagyobb problémáira keresik a megoldást Las Vegasban
folytatás

Legkedveltebb hírek
A Mátrai Történelmi Borvidék az ország 22 borvidéke közül területi nagysága alapján a második legnagyobb, a hegyvidékiek között pedig a legnagyobb a mintegy 7
2019-04-22 18:27:05 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A királylepkék
2019-04-22 18:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Prémium sport mindkét csatornánkon.
2019-04-22 18:13:06 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A La Liga 34. fordulójának kedd esti mérkőzése következik.
2019-04-22 18:10:21 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A La Liga 34. fordulójában újabb lépést tehet a bajnoki cím felé a Barcelona.
2019-04-22 18:09:10 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Amerikai vígjáték-sorozat
2019-04-22 18:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez