Survivor: Emese elbénázta, végleg kiesett

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Survivor: Emese elbénázta, végleg kiesett

A Survivor törzsében túlélésért játszóknak ma kivételesen nem futniuk, búvárkodniuk, vagy kötelet mászniuk kellett, hanem hot dogot enni, méghozzá tíz darabot fejenként, amire húsz percük volt.

Robi négy hot dog után már elkezdett öklendezni, de a többiek sem bírták megenni az összeset. Egyedül Dávid nyomott be nyolc hot dogot magába, amiért cserébe még egy előnyt is szerzett a következő védettségi játékon.

Eközben a Holtak-szigetén párbajozniuk kellett az ottlakóknak, plusz Emesének, aki most esett ki a másik törzsből ? csukott szemmel kellett gyakorlatilag verekedniük egymással a játékosoknak, pontosabban megszerezni egymás ruhájáról egy-egy zászlót. Végül Emese esett ki, aki így végül egy percet sem töltött a Holtak-szigetén.

A játékban Jérémy kapott annyi előnyt, hogy valakit meggyengíthetett, a srác pedig Verát választotta, amin utóbbi megsértődött, mert szerinte férfiatlan dolog férfiként nem férfit gyengíteni, amire Jérémy úgy reagált:

Vera egy olyan nő, aki nem szeret gondolkodni.

Vera fokozta a dolgot azzal, hogy azt mondta, számára Jérémy

CÉLKERESZTTŰZBE került.

Kiemelt kép: Facebook/Survivor/RTL Klub

folytatás

Legkedveltebb hírek
Noha úgy tűnt, hogy a rotterdami 500-as tenisztorna negyeddöntőjében meg tudja szorongatni az első helyen kiemelt, a világranglistán a hatodik helyen álló Nisikori Kejt a legjobb magyar teniszező, Fucsovics Márton, végül két szettben az esélyesebb japán jutott tovább
2019-02-15 23:08:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb adásának sorkérdését és tedd próbára a tudásod! A helyes
2019-02-15 23:00:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy igazi szerelmi történetet osztott meg a Legyen Ön is milliomos! játékosa, Cserny Ádám Domonkos Gundel Takács Gáborral
2019-02-15 23:00:28 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez