Ez kell ahhoz, hogy Usain Bolt válogatott legyen

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ez kell ahhoz, hogy Usain Bolt válogatott legyen

Usain Bolt labdarúgóvá válása mindenkit megmozgatott, de természetesen főleg a jamaikaiakat. A 32 éves atléta legutóbb az ausztrál élvonalbeli Central Coast Marinersnél járt próbajátékon, ahol edzőmérkőzést is játszott, ám végül nem írt alá sem oda, sem a máltai Valletta FC-be.

Túl sok pénzt akar Usain Bolt, nem igazolták le A többszörösét akarja, mint amit ajánlani tudnak neki.

Michael Ricketts, a Jamaikai Labdarúgó-szövetség elnöke pedig elárulta az ESPN-nek, hogy szerették volna, ha hazai csapathoz szerződik.

Kicsit csalódott vagyok, amiért Bolt nem jamaikai klubot keres magának. Sokkal többet látnánk őt. Ha bebizonyítja, hogy elég jó hozzá, akkor behívnánk, de ehhez látnunk kell őt és a fejlődését. Természetesen figyeljük, az edzőnk dönt majd, de előbb látnunk kell igazi éles mérkőzésen.

– idézi Rickettset a portál.

Az elnök szerint Bolt akkora húzónév, hogyha a hazai bajnokságban játszana, nagyobb tömeget mozgatna meg, többen járnának ki a meccsekre, hogy lássák őt. Külön kiemelte, hogy a sebességét kamatoztatva, segíthetne a válogatottnak, de ehhez be kell bizonyítania, hogy más téren is megállha a helyét.

A játékosok biztosan befogadnák, néhányukkal beszélgettem erről és mindenki nagyon lelkes volt, hogy Usainnel kapcsolatban. Most a Nemzetek Ligájában vagyunk érdekeltek, ezután az Arany Kupa jön, addigra már lesz képünk róla és meg tudjuk hozni a döntést.

A kétévente rendezett Arany Kupa legközelebb 2019 nyarán indul, a június 15-től július 7-ig tartó sorozatát az Észak- és Közép-amerikai, Karibi Labdarúgó-szövetségek Konföderációja (CONCACAF) rendezi.

Nyitókép: Matt King/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: David Kaplan Szereplők: Aasif Mandvi, Jess Weixler, Dean Winters, Madhur Jaffrey,
2019-08-24 19:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Sajnos tönkrement egy egyéves párkapcsolatom, mert nem voltam boldog
2019-08-24 19:13:50 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ebből még nagyon sok minden nem következik, de azért vannak még számaink a választási irodáktól
2019-08-24 19:07:22 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Rendező: Hans-Jürgen Tögel Szereplők: Klausjürgen Wussow, Sascha Hehn, Gaby Dohm, Bar
2019-08-24 19:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez