Survivor: Dávidot száműzték a Holtak Szigetére

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egyre közelebb kerülünk a Survivor második évadának végéhez, amelynek legutóbbi adásában már csak hat játékos ülte végig a Törzsi Tanácsot.

Survivor: Egyetlen másodpercen múlt, hogy kihez került a védettségi nyaklánc Vészesen közeledünk az évad vége felé.

Az epizód során amúgy ismét bebizonyosodott, hogy a legtaktikusabb játékos Gábor, aki tökéletes társra talált Dávid személyében. Előbbi simán elhitette játékostársaival, hogy minden honvágyát félredobva, inkább a kávét és a cukrot választotta az otthonról érkezett levél helyett, ezzel alátámasztva azt, hogy a törzs érdekeit nézi. Ezt követően Dávid viszont Tamás naívságát játszotta ki, azt hazudta ugyanis a fiúnak, hogy saját levele helyett az ő levelet hozta el.

Természetesen minden szigetlakó kaphatott volna levelet otthonról, a két fiú mindenkit átvert.

Mindeközben a Holtak Szigetén is áll a bál:

Jérémy és Nóri sérülten tértek vissza a legutóbbi zsákmányszerzésről; Nóri és Vera szerint a két fiú – Jérémy és Beni – tisztességtelenül játszanak; Jérémy szerint Beninek illene valamit növesztenie a gatyájába, valamint úgy érzi, hogy Nóri gyerekei nem lesznek büszkék anyjukra, ha meglátják őt a televízióban. Survivor: Emese elbénázta, végleg kiesett Azt is megtudtuk, hogy Jérémy szerint Vera egy olyan jó, aki nem szeret gondolkodni.

A Törzsi Tanácson amúgy Gábor birtokolta a védettségi nyakláncot, így rá nem szavazhattak társai, védettségi amulettet pedig senki nem használt. A szavazás során döntetlen végeredmény született. Dávid hiába taktikázott, ugyanúgy három szavazatot kapott, mint Szandra, így nekik párbajozniuk kellett egymással.

A párbaj során végül Dávid maradt alul, így őt száműzték a Holtak Szigetére.

Kiemelt kép: RTL Klub/Survivor

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez