X-Faktor: Sok dráma kellett hozzá, de végül meglettek a csapatok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az X-Faktorban már ott tartanak, hogy a mentorok kiválasztják azt a hat-hat énekest, akiket tovább visznek magukkal a mentorházba még a döntők megkezdése előtt. A szombati adásban Gáspár Laci már kiválogatta a lányok közül a legjobbakat, most pedig Puskás Peti, ByeAlex és Radics Gigi folytatták a meghallgatásokat.

Az X-Faktor idei szériájában az eddigiekhez képest kissé gyenge a fiúk csapata, ennek ellenére Puskás Peti gyakorlatilag sorra ültette le egymás után a székekre továbbjutóként a srácokat, még úgy is, hogy a többi mentor végig tiltakozott. Ezt még Puskás is gyorsan megunta, úgyhogy végül mégis elkezdte hazaküldeni az énekeseket.

Nagy nehezen, de végül összeállt a fiúk csapata, így a követlező hat srác megy Puskással a mentorházba:

Balogh Krisztofer Váradi Krisztián Erdélyi Barnabás Kovács Pál Nagy Krisztián Szekér Gergő

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on Nov 4, 2018 at 10:41am PST


ByeAlex ismét a zenekarokat kapta, és szerencsére most is szigorúan zsűrizett. Ennek köszönhetően estek ki olyan zenekarok, mint például a Band of Streets.

Továbbjutott viszont:

a The Gentleman Band ? aminek az a Nagy Kristóf Bozont az énekese, aki a Megasztár 6. évadából lehet ismerős, illetve az Éjjel-nappal Budapestből, a What’s Upci, ami egy horvát zenekar, a Hello Zep!, a Ricky and the drunken sailors, az erdélyi rapperek, vagyis az USNK, és a tinilányok új kedvence, a Stolen Beat is, akik egy 18 és egy 15(!!!) éves kissrác, olyan tehetséggel, hogy az ember sírni tudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on Nov 4, 2018 at 11:47am PST

Radics Gigi is nagyon jóindulatúan indított, mert aki színpadra állt, azt azonnal le is ültette, de aztán nagy nehezen összehozta a csapatát,

így a 25 éven felüleik csapatába következők kerültek:

Nagy Apolka, a Jo Cocker-hasonmás Ölveti László, aki mindenki hatalmas meglepetésére Joe Cockert énekelt, Kárász Ervin, Kurokava Takayuki, akinek előadása után majdnem örökre összevesztek a mentorok, mert Gáspár tiltakozott ellene, Zdroba Patrik és Balogh János, aki egy kisebb balhéba is keveredett, ugyanis utána következett Klaudia Radiczva, akit Radics már nem akarta továbbengedni, amire Balogh felállt a helyéről, és felajánlotta a székét, hogy arra helyette inkább Radiczva üljön le. Ebből lett egy kis összetűzés ? Gáspár Laci emiatt annyira kiakadt, hogy azt tanácsolta Radicsnak, hogy küldje el Baloghot is. A hisztinek aztán gyorsan vége lett, Balogh leült, Radiczva pedig hazament.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on Nov 4, 2018 at 12:39pm PST


A csapatok megvannak, ez azt jelenti, hogy a következő héten már a mentorházban énekelnek az indulók, hogy közülük összeálljon a 12 döntős.

Kiemelt kép: Instagram/X-Faktor/RTL Klub

folytatás

Legkedveltebb hírek
HELYESíRÁS - Ismét nevetségessé vált az ellenzék, súlyos helyesírási hibával írták meg azt a táblát, amivel tiltakozni akartak
2019-02-19 01:14:39 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Már használt lakásra is fordítható lesz a CSOK és a mellé felvehető kedvezményes kölcsön július elsejétől
2019-02-19 01:12:34 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fontos dolgokat tanulhat az Egyesült Államok Magyarországtól
2019-02-19 01:10:55 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Országgyűlés megszüntette Demeter Márta honvédelmi és rendészeti bizottsági tagságát
2019-02-19 01:09:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A kiválasztott néphez tartozó bűnözőkről beszélt és zsidózó vicceken nevetett Jakab Péter több, most előkerült videofelvétel tanúsága szerint
2019-02-19 01:07:31 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A zsidózó jobbikos Szávay István helyére zsidókat listázó politikust jelölt a Jobbik
2019-02-19 01:05:24 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez