Rihanna is letiltotta a dalait Trump rendezvényeiről

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rihanna is letiltotta a dalait Trump rendezvényeiről

Amerika éppen az időközi választások lázában ég, ennek részeként pedig a demokrata és a republikánus párt is igyekszik aktivizálni követőit, számos kisebb-nagyobb összejövetellel. Igen ám, azonban Donald Trump és a republikánusok kampánygyűlésein egyre nehezebb lesz zenét választani, ahogy sorra tiltják le dalaikat a Trump-ellenes popsztárok. Most éppen Rihanna akadt ki, miután megtudta, hogy 2007-es slágere, a Don’t Stop The Music szólt a republikánusok gyűlésén a Tennessee állambeli Chattanoogában.

Az eseményen az elnök is feltűnt, hogy támogatásáról biztosítsa Marsha Blackburnt, aki a szenátori posztért indul a keddi időközin. Hogy mekkora buli volt a gyűlésen, arról egy tweet számolt be: Trump feliratú pólókat dobáltak a tömegbe, miközben Rihanna említett dala szólt, és mindenki remekül érezte magát. A tweetre reagálva Riri jelezte, hogy ez már nem lesz így sokáig, ő ugyanis nem szeretné, hogy bármilyen kapcsolatba hozható legyen ezekkel a rendezvényekkel.

Not for much longer…me nor my people would ever be at or around one of those tragic rallies, so thanks for the heads up philip! https://t.co/dRgRi06GrJ

— Rihanna (@rihanna) November 5, 2018

Sem én, sem a szeretteim nem szeretnénk soha egy ilyen tragikus gyűlésen, vagy annak közelében sem lenni

– írta.

Konkrét jogi lépésekről nem írt, de feltételezhető, hogy azok is várhatók. Érthető: alig pár órával korábban fejezte ki támogatását a demokrata Andrew Gillum felé, aki Florida állam kormányzói székéért indul – ha pedig nyer, ő lehet az állam első fekete kormányzója. Rihanna nem csak a zenéje letiltásával fejezte ki politikai nézeteit, instagramon is posztolt már az időközi választások fontosságáról, szavazásra buzdítva a követőit.

Rihanna előtt legutóbb Pharrell Williams akadt ki az elnökre, amiért az éppen a Happy című számát játszotta egy republikánus rendezvényen ugyanazon a napon, amikor egy pittsburghi zsinagógában tizenegy halálos áldozattal járó lövöldözés történt, amiben, mint a zenész jogászai írták az elnöknek szóló felszólításban, a világos semmi happy nincs, amellett, hogy a szám használatára nem kaptak engedélyt.

via NME, kiemelt kép: Angela Weiss / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez