Rihanna is letiltotta a dalait Trump rendezvényeiről

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Rihanna is letiltotta a dalait Trump rendezvényeiről

Amerika éppen az időközi választások lázában ég, ennek részeként pedig a demokrata és a republikánus párt is igyekszik aktivizálni követőit, számos kisebb-nagyobb összejövetellel. Igen ám, azonban Donald Trump és a republikánusok kampánygyűlésein egyre nehezebb lesz zenét választani, ahogy sorra tiltják le dalaikat a Trump-ellenes popsztárok. Most éppen Rihanna akadt ki, miután megtudta, hogy 2007-es slágere, a Don’t Stop The Music szólt a republikánusok gyűlésén a Tennessee állambeli Chattanoogában.

Az eseményen az elnök is feltűnt, hogy támogatásáról biztosítsa Marsha Blackburnt, aki a szenátori posztért indul a keddi időközin. Hogy mekkora buli volt a gyűlésen, arról egy tweet számolt be: Trump feliratú pólókat dobáltak a tömegbe, miközben Rihanna említett dala szólt, és mindenki remekül érezte magát. A tweetre reagálva Riri jelezte, hogy ez már nem lesz így sokáig, ő ugyanis nem szeretné, hogy bármilyen kapcsolatba hozható legyen ezekkel a rendezvényekkel.

Not for much longer…me nor my people would ever be at or around one of those tragic rallies, so thanks for the heads up philip! https://t.co/dRgRi06GrJ

— Rihanna (@rihanna) November 5, 2018

Sem én, sem a szeretteim nem szeretnénk soha egy ilyen tragikus gyűlésen, vagy annak közelében sem lenni

– írta.

Konkrét jogi lépésekről nem írt, de feltételezhető, hogy azok is várhatók. Érthető: alig pár órával korábban fejezte ki támogatását a demokrata Andrew Gillum felé, aki Florida állam kormányzói székéért indul – ha pedig nyer, ő lehet az állam első fekete kormányzója. Rihanna nem csak a zenéje letiltásával fejezte ki politikai nézeteit, instagramon is posztolt már az időközi választások fontosságáról, szavazásra buzdítva a követőit.

Rihanna előtt legutóbb Pharrell Williams akadt ki az elnökre, amiért az éppen a Happy című számát játszotta egy republikánus rendezvényen ugyanazon a napon, amikor egy pittsburghi zsinagógában tizenegy halálos áldozattal járó lövöldözés történt, amiben, mint a zenész jogászai írták az elnöknek szóló felszólításban, a világos semmi happy nincs, amellett, hogy a szám használatára nem kaptak engedélyt.

via NME, kiemelt kép: Angela Weiss / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Amerikai vígjáték-sorozat
2019-10-16 09:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Sokan már most megrendelték karácsonyra az ajándékokat, de esetenként akár több hónapot is kell várni, hogy megérkezzen
2019-10-16 09:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Jól jártam azzal, hogy ilyen közgyűlési háttérrel nem én leszek a főpolgármester ? mondta lapunknak Tarlós István, aki annak is örül, hogy véget ért a mocskos kampány
2019-10-16 09:34:39 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az ingatlanárak elszabadulása és a babaváró kölcsön egyedi szabályozása miatt adósságot adósságra halmoz a lakosság
2019-10-16 09:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Október 15-től lehet pályázni a Kőrösi Csoma Sándor déli féltekére szóló ösztöndíjaira
2019-10-16 09:16:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ana Leticia úgy érzi, hogy testvérei elárulták őt
2019-10-16 09:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez