Atombomba támadásos póló miatt törölték a népszerű banda fellépését

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Atombomba támadásos póló miatt törölték a népszerű banda fellépését

Bármilyen népszerű is a K-pop, vagyis korei pop műfaj egyik éllovasa, a BTS nevű, dél-koreai együttes hazájában és szerte a nagy világban is, most nagyot hibáztak a tagjai. A Facebookon több milliós rajongótárborral büszkélkedő fiúcsapat sajnos nem éppen PC pólóban feszítettek egy fotón, ami pillanatok alatt elterjedt a médiában, olvasható a BBC-n.

I can never accept the act that #BTS member wore the atomic bomb T-shirts humanely. The problem is not the relation between Japan and Korea. It's just humanity. pic.twitter.com/x37nZs8pJG

— ???? (Yuji T) (@YuJett) November 9, 2018

A fotón jól látható, hogy az együttes egyik tagja hirosimai atomtámadásos képpel díszített pólóban feszített, mely a 35 éves japán megszállásra céloz (Japán 1910-1945-ig megszállva tartotta a Koreai-félszigetet). A képen még látható egy gombafelhő is, amit sokan egyértelműen a hirosimai támadás szimbólumának tudtak be.

Több sem kellett, az egyik tévécsatorna azonnal le is mondta a BTS fellépését, annyira felháborodtak a rossz ízlésű tréfán, ha egyáltalán az akart lenni. Bár az együttes elnézést kért rajongóitól a fellépés elmaradása miatt, a póló-ügyet nem említették meg.

Kiemelt kép: Dave Bedrosian / Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / DPA

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez