Nemcsak férfiak, hanem ezer nő is jelentkezett a Szexszigetre

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nemcsak férfiak, hanem ezer nő is jelentkezett a Szexszigetre

A Szexsziget dollármilliomos szervezői a Sunnak nyilatkozva beszéltek arról, hogy bár rengeteg prostituált áll a rendelkezésére a résztvevőknek, ezer nő is jelentkezett a nagyon limitált utazásra.

A Karib-tenger egy magánszigetén megrendezendő parti fejenként úgy 1,7 millióba kerül, de csak maximum ötven ember vehet részt rajta (plusz egy, aki megszerzi az aranybilétát, vagyis megnyeri az egyetlen egy ingyenjegyet).

Ingyenjegyet lehet nyerni az idei Szexsziget bulira, és az érdeklődés hatalmas A karib-tengeri magánszigeten tartott négynapos partyra egyébként másfélmillió forint a belépő.

A legtöbb lány Kolumbiából, Brazíliából, Puerto Ricóból és más dél-amerikai országból érkezik, de néhány amerikai és kanadai nő is csatlakozott.

Vannak olyan lányaink is, akik csak önkénteskednek és akiknek nem fizetünk. Ők csak partizni akarnak

? nyilatkozta a Szexszigetet szervezők szóvivője, akit csak Tonynak neveznek.

Az ötfős szervezői csoport ? akik között alapkezelőt és szexklub tulajdonost is találunk ? egész évben szervez szexpartikat a világ számos pontjára. Szexsziget viszont csak évente egyszer van, ez lesz a második, december 14 és 17 között.

A belépő ellenében három dolgot a nap 24 órájában ingyen biztosítanak:

szexet, alkoholt és drogokat.

Tavaly a kokain volt a legnépszerűbb utóbbi közül, aztán egy rózsaszín por, aminek olyan a hatása, mint a kokainnak, csak ?szuper kanossá? is tesz.

Rengeteg más ?program? is van egyébként a négy nap alatt, a tavalyi rendezvényről az egyik résztvevő be is számolt arról itt olvashatnak:

Egy résztvevő elárulta, mi zajlik a hírhedt karib-tengeri Szexsziget buli orgiáin Annyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt.

Kiemelt kép: YouTube

folytatás

Legkedveltebb hírek
Stollár Fanny, oldalán a brit Heather Watsonnal bejutott a negyeddöntőbe a budapesti 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyében
2019-02-20 11:03:45 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Olyan választ adott az Iparművészeti Múzeum, amiből nem derül ki, milyen műtárgyakat adott a Karmelita kolostorba a Várgondnokságnak
2019-02-20 11:01:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Meghalt egy 12 éves bádoni kislány a romániai Zilahon, amikor menet közben kizuhant egy kisbuszból – írja a Maszol
2019-02-20 10:56:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Áldását adta a bíróság annak a 16 éves fiúnak a letartóztatásának a meghosszabbítására, aki tavaly szexuálisan közeledett egy 8 éves kislányhoz, majd megölte és testét a patakba dobta
2019-02-20 10:51:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A török elnök a kedden tartott hatodik Budapest Folyamat miniszteri konferencián arról beszélt, hogy nem a kerítésépítés a megoldás a menekültválság kezelésére ? írja a hvg
2019-02-20 10:47:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az ausztrál Környezetvédelmi Minisztérium szerint a korábban a Nagy-korallzátony egyik szigetén élő korallszirti mozaikfarkú patkányt (Melomys rubicola) hivatalosan is kihaltnak tekintik – számol
2019-02-20 10:47:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez