Steve Bannon: Új fontos tanácsadója lehet Orbánnak

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Steve Bannon: Új fontos tanácsadója lehet Orbánnak

Szerintem pár éve a Breitbartnál, Londonban. Talán, amikor a Breitbart londoni irodáját alapították, talán 2013-ban. És aztán 2013 végén, 2014 elején fokozódott a figyelem a 2014 tavaszán tartandó EP választások kapcsán? azt éreztük, hogy jelentős esemény lesz. Aztán a következő pár év során kezdtem el hallani Orbánról, a migránsok kapcsán került előtérbe, amikor a migráns helyzetről tudósítottunk? Azt hiszem, 2014-15-ben volt a németországi migráns válság. Szerintem akkor lett igazán valaki a konzervatív sajtó szemében.

– ezt mondta Steven Bannon, Donald Trump volt főtanácsadója arra a kérdésre, hogy mikor hallott először Orbánról. Bannon az RTL Klubnak adott interjújt egy Edinborough-i nemzetközi híradós konferencián. Többek között arról is, hogy hősnek tartja Orbánt.

Bannon elmondta, hogy többször beszélt Orbán embereivel azóta, hogy találkoztak, de ismeri John McLaughlint is, aki nem csak neki végzett közvélemény-kutatásokat, de Orbánnak is fog. Azt is elmondta, hogy nem fog továbbképzéseket tartani Orbánnak, mert így is nagyon profin végzik a munkájukat, viszont többször beszélt vele és a stábjával is.

Bannon lelkesen beszélt Orbán korábbi talán legfontosabb tanácsadójáról, az azóta elhunyt Arthur Finkelsteinről is.

Amerikában Arthur Finkelstein egy legenda. Már, ami a politikai színteret illeti? És John McLaughlin, aki nekem is csinálta a közvéleménykutatást, ő Finkelsteinnek dolgozott korábban. Hát ezért is értek olyan könnyen szót, ezért is olyan könnyű megértetnem magam Finkelsteinnel, illetve azzal a szervezettel, amit létrehozott.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mozi Lego-kaland 2: Az első Lego-film végén történtek után járunk öt évvel, és a helyzet minden, csak nem szupi-szuper: a Tesó-rendszerből érkező folyamatos támadások nyomán a világ posztapokaliptikus steampunk romvárossá torzult, és a történtek mindenkiből a keserűbb, karcosabb énjét hozták elő
2019-02-21 00:33:09 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Szereplők: Peter Falk, Kim Catrall, Ed Begley Jr
2019-02-21 00:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd újra a Legyen Ön is milliomos! legutóbbi adását!
2019-02-20 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 Dr. Páczelt László nem volt biztos a helyes megfejtésben, de mivel úgy érezte, nincs veszteni
2019-02-20 23:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez