Legalább hat csík kokaint felszippantott naponta az egykori Spice Girl

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Legalább hat csík kokaint felszippantott naponta az egykori Spice Girl

Brutally Honest, azaz Brutálisan őszinte címmel önéletrajzi könyvet írt magáról Melanie Brown, közkeletű nevén Mel B egykori Spice Girls-tag, aki az utóbbi években az ausztrál és a brit X-Factor zsűritagjaként volt ismert. Könyvének címe valóban helytálló, hiszen Scary Spice olyan részleteket sem hagyott ki a kötetből, amelyek nem vetnek rá túl jó fényt. Megírta például, hogy annak idején napi öt-hat csík kokaint is felszívott, hogy végig tudja csinálni az X-Factor forgatásait, és már ahhoz is kellett két csík, hogy felkeljen.

Szomorú, szánalmas ember voltam. A kokain eltompította a fájdalmam. Feldobott annyira, hogy képes legyek teljes fordulatszámon pörögni, és elfelejteni mindent a show-n kívül. Annyira mélyen voltam, hogy két héttel az X-Factor forgatásának kezdete után elkezdtem kokaint használni, hogy végig tudjam csinálni a műsort. HOgy kibírjam, hogy Stephennel élek, ami olyan volt, mint valami neurotikus klausztrofóbia.

– írta Mel B a kötetben, melyek a Sun vasárnapi kiadásaiban jelennek meg folytatásokban. Az említett férjével, Stephen Belafontéval tíz évig, 2007 óta voltak házasok, Melanie már a tavalyi, botrányos váláskor is beszélt arról, mennyire rossz volt a házasságuk, férje verte és fenyegette, a most megjelent könyvből pedig az is kiderült, hogy komoly házipornó-gyűjteménye is volt róla.

A kötetben öngyilkossági kísérletéről is vall: 2014-ben, miután búcsúüzenetet hagyott gyerekeinek, közel kétszáz fájdalomcsillapítót vett be. Elájult, kórházba vitték, ahol lánya dühét látva eszmélt, hogy mégis muszáj túlélnie, beszélt Simon Cowell-lel, a műsorbeli mentortársával, és ragaszkodott hozzá, hogy a másnapi műsorban már jelen legyen annak ellenére, hogy mája és veséi súlyosan károsodtak a gyógyszerektől. Az X-Factor ekkor tartott a végső döntőknél, az utolsó előtti adásban Melt helyettesítették, másnap azonban tényleg színpadra állt, az eséséből keletkezett zúzódásai jól láthatóak voltak a testén, akkor még azt mondta, gyomorfekélye van. A műsorban jól láthatóan nem viselte jegygyűrűjét, mert, mint írja, üzenni akart velük a férjének, hogy el fog válni tőle.

Mel B ugyanakkor úgy gondolja, hogy a munkájára zsűritagként és mentorként nem volt hatással a drog, mivel a forgatások alatt sosem vett be semmit. Az öngyilkossági kísérlet után terápiára ment, poszttraumás stresszbetegséget diagnosztizáltak nála, a terápiás központban azonban mindent megtett, hogy, mint fogalmazott, önmaga legjobb verzióját adhassa vissza három gyerekének.

via Daily Mail, kiemelt kép: Valerie Macon / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vida Mónika Ruth "Sem emlék, sem varázslat" elnevezésű hangversenysorozata első állomásának címe Zenei időutazás
2019-09-19 12:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A külügyminiszter szerint csak az lehet sikeres, aki a nemzeti érdek érvényesítését tekinti iránytűnek
2019-09-19 12:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
41. lett a Bartók Béla út és környéke a brit Time Out magazin 50 legmenőbb és látogatásra
2019-09-19 12:28:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Szeptember 19-től október 23-ig látható az egyik legrangosabb sajtófotópályázat, a World Press Photo díjnyertes képeiből rendezett kiállítás
2019-09-19 12:25:48 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Házasság és gyermek mellett sem szabad megfeledkezni a romantikáról
2019-09-19 12:23:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Leemeltek egy összeget a számlájukról, így nem maradt pénz a bérekre
2019-09-19 12:19:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez