Soros és Kurz a CEU Bécsbe költözéséről tárgyalt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Soros és Kurz a CEU Bécsbe költözéséről tárgyalt

Sebastian Kurz osztrák kancellár vasárnap este fogadta hivatalában Soros Györgyöt, írja a 444 a Kurier alapján. A találkozó fő témája a CEU Bécsbe költözése volt.

Soros hétfőn találkozik majd Heinz Fassmannal, az osztrák tudományos miniszterrel, akivel például olyan technikai dolgokról beszélnek majd, mint a CEU-s diplomák akkreditálása és a Budapesten dolgozók Bécsbe költöztetése.

A politikatudományi, újságírói és nemzetközi kapcsolatok posztgraduális képzései a következő téli szemesztertől kezdve már Bécsben indulhatnak el.

Soros és Kurz a CEU ügyén kívül tárgyalt még külpolitikai kérdésekről is, így a migráció témaköre is szóba került, amiben ugyan eléggé más álláspontot képviselnek, de Kurz hivatalának közleménye szerint olyan emberekkel is fontos beszélgetni, akikkel nem mindenben értünk egyet.

A CEU költözéséről mindent megtudhat az alábbi videónkból:

Ezért kell valójában költöznie a CEU-nak A CEU körüli ügyek egyre bonyolultabbak, és a kormánynak érdeke is, hogy ez így legyen. így ugyanis nehezebb megérteni, hogy akkor most elüldözték az egyetemet, vagy magától ment el. Elmagyarázzuk, mi az igazság.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vezeti a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listáját
2019-02-23 01:45:50 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az EP-választás Szegeden azért különösen fontos, mert a várost a bevándorláspártiak szövetségese, a szocialista Botka László vezeti
2019-02-23 01:42:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A lakók tiltakozása és az egyeztetések ellenére több tucat fát kivágtak Zuglóban a Pillangó park felújítása miatt
2019-02-23 01:38:54 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez