Az X-Faktor kiütötte a Sztárban sztárt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az X-Faktor kiütötte a Sztárban sztárt

Túl nagy meglepetés nem történt a nézettségi adatokkal a múlt héten, papírforma szerint alakultak a számok. Összesítésben az X-Faktor nyert mindent a kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban. A szombati élő show-t nézték a legtöbben, 31,6 százalékos közönségarány lett a vége, ami 18-49-ben majdnem 430 ezer nézőt jelent, teljes lakosságban pedig több mint egymilliót. A TV2 a tehetségkutató ellen a Halálos iramban hatodik részét indította (mondjuk Vin Diesel kicsit előbb indított, és előbb is ért véget), de a közönségarány a tíz százalékot sem érte el (18-49) a Nielsen mérése szerint.

Gáspár Laci és Puskás Peti veszekedésétől volt hangos az X-Faktor És hárman is kiestek szombat este. Ezen kívül Puskás Peti inge vonta el a figyelmünket.

Bár a TV2 legfontosabb formátuma a Sztárban sztár vasárnaponként megy (legutóbb Hien esett ki), azért látszik, hogy a műsor jóval kevesebb emberhez jutott el. 18-49-ben mindössze 15,5 százalékos közönségarányt hozott, ez valamivel több mint negyedmillió nézőt jelent. És ha már az RTL klubnál is idetettük rendhagyóan a teljes lakosságot, a TV2-nél is illik, hogy valamivel meghaladta a vasárnapi Sztárban sztár a 850 ezer nézőt.  A hét utolsó napján egyébként kiegyenlített volt a főműsoridő a két konkurens csatornánál 18-49-ben: a Sztárban sztáré volt ugye a 15,5 százalékos közönségarány, az RTL Klubnál pedig 13 százalékos az Amerika Kapitány: Polgárháború.

Ami még a nézettséggel történt:

A Konyhafőnök VIP volt az X-Faktoron kívül a hét nyertese (átlagosan 19,1 százalékos közönségarány), minden este verte a konkurens sávját a Csak show és más semmi kritikusan rossz számokat hoz egy ilyen formátumhoz képest, a pénteki adás a tíz százalékot sem érte el 18-49-ben Kasza Tibor műsora, a Sztárok és párok se nagyon tudja megütni a tíz százalékos közönségarányt, de lassan a nyolc százalék is álom marad szerda és csütörtök esténként

Kiemelt kép: RTL Klub

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kiskunmajsai kormányablakot is kiürítették.
2019-02-21 17:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Egy hihetetlenül izgalmas momentumnál szólalt meg a legutóbbi adásban a Legyen Ön is Milliomos! kürtje, ami a játékidő végét jelenti
2019-02-21 16:51:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez