Ezért imádják az újpestiek Litauszki Róbertet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ezért imádják az újpestiek Litauszki Róbertet

Az újpesti drukkerekre rájár a rúd az utóbbi időkben, hiszen a címert megváltoztatta a klub vezetője, ráadásul nem látszik pontosan, mik is a tervei a csapattal – már ha vannak tervei.

A Duchatelet család nemzetközi futballbirodalma Az üzletember többi csapatának működése mutatja, milyen modellben üzemelteti a futballvállalkozásokat.

Ilyen körülmények között minden apróságnak örülni tud az ember. Ezt ha közvetlenül is, de a tősgyökeres Litauszki Róbert hozta is a lila-fehéreknek az 1-0-ra elveszített, Vidi elleni bajnokin. A helyszínen nem láthatták a nézők, ám képernyőn jól olvasható volt, hogy az újpestiek játékosa olyan csapatkapitányi karszalagot hordott, amely a klublegenda, Szusza Ferenctől egy híres idézet.

Engem ide köt minden. A gyermekkor, a barátok, az újpesti utcák és a Megyeri úti stadion.

– állt a hátvéd karján.

Az újpesti csk egész pályafutása során csak nevelőegyesületében és a lengyel Cracoviában futballozott. Ha valaki, hát ő hiteles egy ilyen karszalaggal.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez