Mindenkit a Legendás állatok érdekeltek a hétvégén

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mindenkit a Legendás állatok érdekeltek a hétvégén

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei már a második hete megy a hazai mozikban, mégis ez érdekelte a legtöbb embert a hétvégén. A J. K. Rowling regénye alapján készült filmre eddig összesen 211 ezren voltak kíváncsiak a Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint.

A Legendás állatok már rég nem dedós mese Persze az első filmben is volt mélység is, sötétség is, de a második rész olyan élesen váltott át drámára és horrorra, hogy nem győztük kapkodni a fejünket.

A magyar mozikban még mindig a Bohém rapszódia áll Freddie Mercuryval a második helyen. Annak ellenére, hogy a kritikusok nincsenek elájulva az életrajzi filmtől, a zenével nehéz versenyezni. A negyedik hét elteltével közel négyszázezren mentek el rá.

A Bohém rapszódiát ne nevezzük Freddie Mercury-filmnek, mert nem az A Queen- és/vagy Freddie Mercury-filmként beharangozott Bohém rapszódia monstre PR-anyagként végezte, amit csak a hibátlan zene ment meg. Jó buli, nagyon jó, de méltatlanul kamuzik. Kritika.

Az akár Oscar-esélyes Ruben Brandt, a gyűjtőt két hete mutatták be, és valamivel több mint 16 ezer nézőt ért el. Tényleg ajánljuk az animációt, és listába szedtük a képek nagy részét is, hogy könnyebb legyen megérteni minden részletet.

Ha ismerjük a festményeket, könnyebb szeretni a Ruben Brandtot Az animációs filmet az is élvezheti, aki megbukott művtöriből, de azért csak jobb, ha tudjuk, mit is látunk a moziban. Listába szedtük, amit csak tudtunk.

Az amerikai mozis bevételekkel most nem volt semmi egyezés, ugyanis három olyan film szakított nagyot a hétvégén, amit nálunk még be se mutattak. A Ralph lezúzza a netet (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2) című animációs film több mint 55 és fél millió dollárt (~15,8 milliárd forint) hozott. Magyarországon a jövő évben, január 17-én lesz a premier. A hétvégi második helyezett Creed II-nél (35,3 millió dollár, azaz ~ 10 milliárd forint) ugyanez a helyzet, január 3-tól vetítik.

Kiemelt kép: Intercom

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nézd vissza a Magellán legutóbbi adását!
2019-09-22 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd vissza a Poggyász legújabb részét!
2019-09-22 09:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A köztársasági elnök a nemzetközi szervezet főtitkárával és tudósokkal is találkozni fog
2019-09-22 09:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Nézd vissza a Trendmánia legutóbbi adását!
2019-09-22 09:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Áradnak a virtuális dicséretek a miniszterelnök közösségi oldalán, miután kitette a Rómában tett látogatásának újabb fotóit
2019-09-22 09:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez