Pornós képekkel próbálta felpörgetni az üzletet egy ingatlanos

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Pornós képekkel próbálta felpörgetni az üzletet egy ingatlanos

Különös módszerrel próbálta egy eladó házra irányítani a potenciális vevők figyelmét Kristin Gyldenege, texasi ingatlanügynök ? írja a Daily Mail.

Az üzletasszony felbérelt két fitneszmodellt, majd úgy fotóztatta körbe a házat, hogy a pár alig felöltözve tett-vett benne. A végeredmény olyan lett, mintha egy pornófilm még éppen korhatár-korlátozás nélkül nézhető promófotói lennének.

Fotó: Kristin Gyldenege / Twitter

Miután a fotók elterjedtek a Twitteren, az ingatlanos szakma felháborodott a módszer miatt. Gyldenege azt mondta, ő egyáltalán nem akart pornós fotókat, csak meg szerette volna mutatni, hogy néz ki, ha egy csinos fiatal pár él a házban. Azt mondta a modelleken azért nem volt túl sok ruha, hogy a fotók realisztikusak legyenek, hiszen senki sem él otthon nyakig begombolkozva.

Fotó: Kristin Gyldenege / Twitter

Nem sokkal később azért eltávolította azokat a képeket a hirdetésből, amiken a modellek is szerepeltek. Pedig a módszer jónak tűnik, Gyldenege legalábbis azt nyilatkozta, hogy hat vevőjelölt jelentkezett a házra, csak aznap, amikor kitette a fotókat, és ez kimagaslóan jó eredménynek számít. Bár komoly ajánlat nem érkezett a házra, az ingatlanos azt mondja, nem bánta meg az ötletet.

?Bár lehet, hogy a vevőjelöltek nem úgy nem úgy néznek ki, mint a modellek a fotókon, de a képeket látva el tudják képzelni, hogy hasonlóan fognak kinézni, ha megveszik a házat, így érzelmileg jobban kötődnek majd az ingatlanhoz.?

folytatás

Legkedveltebb hírek
Soledad kidobja Ana Lucia telefonját, hogy senkinek ne tudja elmondani hol tartózkodnak
2019-05-22 11:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ezúttal Antal Tímea és Demkó Gergő zenélt a FEM3 Caféban
2019-05-22 11:28:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hallgass bele Antal Tímea és Demkó Gergő közös produkciójába, amit a FEM3 Caféban adtak elő
2019-05-22 11:24:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az évente együttesen több millió ember halálát okozó influenza és a pneumococcus baktérium ellen egyszerre hatékony védőoltást hoztak létre az ausztráliai Adelaide-i Egyetem kutatói
2019-05-22 11:20:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez