Celebharcok a Twitteren

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Twitter mindig is a legjobb hely volt arra, hogy megtaláljuk a legpikánsabb celebdrámákat. Ezekből szemezgetünk most néhányat.

Nicki Minaj & Cardi B

A két rapikon kapcsolata 2017 óta nem éppen felhőtlen, de a dolgok akkor fordultak igazán komolyra, amikor szó szerint egymásnak mentek a 2018-as Harper?s Bazaar Icons buliján. Cardi lekapta a cipőjét, és hozzávágta Nickihez, később pedig obszcén dolgokat kiabált neki.

Egy hónappal később Nicki a Queen Radióban beszélt a verekedésről és a viszály különböző aspektusairól. Ez igencsak felbosszantotta Cardit, aki később sok videót posztolt az esettel kapcsolatban az Instagramra.

Ám úgy tűnik, elült a viszály, mivel októberben kijelentették, kettejük kapcsolatában szeretnének a pozitív dolgokra összpontosítani.

 

Chloe Woodard & Jake Paul

Nyáron Jake Paul úgy döntött, lemásolja Chloénak a Vine közösségi oldalon lévő felületét, és az erről készült videót közzéteszi a Twitteren. Amikor mindez Chloe tudomására jutott, nem volt boldog, és ezt világgá is kürtölte. Azt tweetelte, ?Hé Jake! Az az én Vine-om! A jövőben ne használd a tulajdonomat, és semmilyen módon ne lépj velem kapcsolatba?.

Bocsánatkérés helyet Jake egy videóval válaszolt erre a tweetre, amin ismét ellopta Chloe ötletét, még jobban magára haragítva őt. Chloe erre ennyit válaszolt: ?Megpróbálnám újra megcsinálni valamelyik ikonikus pillanatodat válaszként, de sajnos mind nagyon kellemetlen, nyilvánosan meg lettél szégyenítve mindegyikben.?

Gabriel Zamora & Thomas Halbert

Gabriel Zamora még októberben úgy döntött, hogy még inkább feltüzeli a Thomas Halbert és Jeffree Starr közötti viszályt. Twitteres bejegyzésében megvádolta Thomast, hogy nem tud dönteni Jeffree, Manny Guiterrez és Laura Lee között, az ellentéteket szítva ezzel. Nem beszélve arról, hogy mindezt a hátuk mögött teszi.

Thomas nagyon nem örült a bejegyzésnek, és minden bizonnyal köztük is hónapokig tart majd a haragszom rád időszak. A rajongók pedig jó eséllyel ezt mind végigkövethetik a Twitteren.

Forrás: Seventeen.com

Fotó: Seventeen.com

The post Celebharcok a Twitteren appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Bekerült az Egészségügyi Világszervezet listájára a videojáték-függőség, amely mostantól hivatalosan is mentális rendellenességnek minősül a WHO szerint
2019-05-27 10:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az egyre jobban gyűrűző Huawei-ügyből váratlanul az Apple is rosszul jöhet ki, legalábbis ami a kínai piacot illeti ? állítja egy helyi lap
2019-05-27 09:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nem marad lassan eszköz és technológia, ami terén még nem korlátozták valahogy a Huawei tevékenységét
2019-05-27 09:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Előrébb tartunk az Egyesült Államoknál, ahol még nem is állnak rendelkezésre azok a technológiák, amelyeket a Huawei már használ ? jelentette ki a Bloombergnek adott interjújában a kínai óriás alapítója, Zsen Cseng-fej
2019-05-27 08:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Minden egyes, a Gmail-fiókba beérkező számláról listát készít a Google, jelenette a CNBC
2019-05-27 08:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A jövő közlekedési eszközei sokak szerint egyértelműen az elektromos meghajtású járművek, ám annak ellenére, hogy egyre több ?zöld rendszámos? autóval, busszal vagy akár robogóval lehet találkozni a közlekedésben, mégsem ismert pontosan, mit is jelent, ha egy jármű elektromos
2019-05-27 07:30:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez