Belefulladunk a csokitengerbe jövőre

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Belefulladunk a csokitengerbe jövőre

A Netflix kedden megerősítette a hírt, hogy több Roald Dahl mese adaptációja is készülőben van náluk, miután megkapták a jogokat azok megfilmesítésére, írja a Guardian. A streaming szolgáltatón láthatjuk majd többek között a Matilda, a kiskorú boszorkány, a Charlie és a csokigyár, a BGF és a Georgie és a csodaszérum című filmeket is, van, amelyik már jövőre várható.

?A célunk az, hogy a gyerekek, szerte a világon megtapasztalják Roald Dahl történetei egyedülálló varázsát és pozitív üzeneteit. A partnerség a Netflixszel jelentős lépést jelent annak érdekében, hogy ezt lehetővé tegye és hihetetlenül izgalmas, új fejezetet jelent a Roald Dahl Story Company számára.  Tudom, hogy Roald is örülne ennek? – mondta Roald Dahl özvegye, Felicity Dahl.

A partnerséget bejelentő sajtóközleményben a Netflix azt állította, hogy hűséges lesz Dahl kiváltságos lelkületéhez és hangjához, de azt is bejelentette, hogy ?olyan fantáziadús történeti univerzumot építene ki, amely messze túlmutat a könyveken?.

?Roald Dahl történetének rendkívüli világaiba vetettük magunkat, nagy megtiszteltetés és nagy mulatság ez számunkra, és hálásak vagyunk azért, mert a csapatunkat bízták meg, hogy több örömöt nyújtsunk a családoknak szerte a világon. Nagyszerű kreatív törekvésünk van arra, hogy friss és modern módon újragondoljuk a sok értékes Dahl karaktert, a legkiválóbb minőségi animációval és előállítással? – mondta Melissa Cobb, a Netflix gyermekek és család tartalmának alelnöke.

Kiemelt kép: WARNER BROS. / COLLECTION CHRISTOPHEL

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vida Mónika Ruth "Sem emlék, sem varázslat" elnevezésű hangversenysorozata első állomásának címe Zenei időutazás
2019-09-19 12:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A külügyminiszter szerint csak az lehet sikeres, aki a nemzeti érdek érvényesítését tekinti iránytűnek
2019-09-19 12:29:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
41. lett a Bartók Béla út és környéke a brit Time Out magazin 50 legmenőbb és látogatásra
2019-09-19 12:28:58 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez