Mellnagyobbító műtét miatt halt meg a 36 éves anya

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mellnagyobbító műtét miatt halt meg a 36 éves anya

Nagyobb mellekre vágyott, ezért plasztikai műtét mellett döntött a norfolki Louise Harvey. A szépségterapeutaként dolgozó, 36 éves, háromgyermekes anyán tavaly, július 5-én, Londonban végezték el a beavatkozást. A nő a beavatkozás után két héttel meghalt. Az ügyben indított vizsgálat a napokban zárult le ? írja a Daily Mail.

A műtét jól sikerült, Harveyt hazaengedték a plasztikai klinikáról. Két héttel a beavatkozás után, egy éjjel a nő komolyan fulladozni kezdett. Egy norfolki kórházba szállították, ahol nem sokkal később meghalt.

A vizsgálat megállapította, hogy a plasztikai műtét miatt, a nő érrendszerében vérrög keletkezett, ami tüdőembóliát okozott. A vérrögképződés kockázatát minden műtéti beavatkozás jelentősen növeli. További rizikófaktort jelent az elhízás, a 60 év fölötti kor, illetve korábbi vérrögök kialakulása. Harveynál ez utóbbiak egyike sem állt fenn. Az ügy tárgyalása jövő márciusban folytatódik.

Louise Harvey három gyermeket hagyott hátra: a 18 éves Kayleigh-Annet, a 11 éves Owent, és a 6 éves Jaxont. A család baráti online kampánnyal próbálnak pénzt gyűjteni a gyerekeknek.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ha még emlékszünk rá, Ashlee Simpson a húga Jessica Simpsonnak, aki az előző évtizedben kifejezetten sikeres popelőadó volt, aztán mostanra eltűnt
2019-02-18 17:14:18 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A december 10-i akció miatt büntettek.
2019-02-18 17:09:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez