Ágyékon lőtte saját magát egy férfi egy hipermarket húspultjánál

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ágyékon lőtte saját magát egy férfi egy hipermarket húspultjánál

Egy amerikai férfi véletlenül ágyékon lőtte saját magát egy Arizona államban található Walmart hipermarketben – jelentette a helyi sajtó, a rendőrségre hivatkozva. A hatóságok közlése szerint a baleset akkor történt, amikor a férfi meg akarta igazítani a nadrágjába dugott fegyvert.

Az Arizona Republic című lap cikke szerint a lőfegyver csupaszon, és csőre töltve volt a férfi melegítőnadrágjába dugva, és elkezdett lecsúszni. A férfi meg akarta akadályozni, hogy a fegyver kiessen a nadrágszáron, de amikor odanyúlt, a pisztoly elsült.

Az ágyéktájon megsebesült férfit a kiérkező rendőrök a húspultnál találták meg. A hatóságok közlése szerint a meg nem nevezett férfi nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, és senki más nem sebesült meg.

A férfit kórházba szállították. Állapotáról nem közöltek részletes információkat. Csak annyit lehet tudni, hogy az élete nem forgott veszélyben.

A helyi rendőrség közölte, hogy minden jel arra mutatott, hogy véletlen baleset történt. A férfi ellen lőfegyver jogtalan elsütése miatt indítottak eljárást.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pi
2019-02-24 04:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - A szépség és a pénz a jellem igazi próbája
2019-02-24 03:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez