A péniszébe rejtett gyűrűvel kérte meg barátnője kezét, és senki sem érti, ez hogy lehet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A péniszébe rejtett gyűrűvel kérte meg barátnője kezét, és senki sem érti, ez hogy lehet

Az internetnek köszönhetően nehéz olyan lánykérést produkálni, ami hallatán az emberek felkapják a fejüket. Bármit talál is ki az ember, szinte teljesen biztos lehet benne, hogy valaki már csinált valami hasonlót.

A Metro című brit bulvárlapnak azonban egy Facebook-csoportban sikerült egy olyan lánykérési történetre bukkannia, amit előtt teljesen értetlenül állnak az emberek. Egy nőt ugyanis úgy lepett meg pasija, hogy a jegygyűrűt a péniszébe rejtette.

Igen. Jól olvasták. A péniszébe. Ne rá, hanem bele.

A történet egy esküvőalázó Facebook-csoportban jelent meg. Aminek nyiltan vállalt célja, hogy kicikizzék más emberek esküvőit, a túl pici gyémánttal ellátott jegygyűrűtől kezdve a bénának titulált házasságkötő teremig.

A világ legpuccosabb lánykérésétől elolvadsz vagy elhányod magad ? videó Rózsaszín Range Rover a stadion közepén.

Oda posztolta valaki a lánykérésről szóló Instagram fotóról, és az ahhoz mellékelt leírásról készült képernyőfotót.

Előző este megkért, hogy szopjam le. Ráraktam a kezem a farkára, és ezt húztam elő

? írta a nő a fotó mellé, amin a keze látható, rajta a jegygyűrűvel.

A Metro információi szerint a kérdéses poszt nem most, hanem 20115-ben került fel a nő Instagram-oldalára, és a megörökített, és most közzétett leírás helyén azonban már csak annyi olvasható, hogy “Je t?aime”.

A brit bulvárlap nem tette közzé a nő nevét, elmondásuk szerint azért, hogy védjék a pár magánéletét, akik egyébként azóta is boldog házasságban élnek.

A történet a lap cikke szerint kérdések özönét indította el, ahogy az emberek egymás után jelezték, nem igazán értik, hogy ez pontosan hogyan is történhetett meg. Pontosan hol is volt az a gyűrű, amit a leírás szerint a péniszBŐL húzott elő a nő?

A kérdésre azonban nincsen válasz – írta a Metro.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az immár huszadik országos lépcsőfutóversenyen az egyéni abszolút kategóriát Molnár Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltója nyerte 2 perc 42 másodperces időeredménnyel, míg a párosok abszolút versenyét szintén fővárosi indulók, Dudás Csaba és Molnár Márk nyerték meg 2 perc 57 másodperces eredménnyel ? számolt be honlapján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
2019-09-22 10:46:25 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A G7 szerint furcsa közgyűlést tartottak néhány hete az újpesti élvonalbeli labdarúgó csapatot működtető Újpest 1885 Futball Kft-nél
2019-09-22 10:22:07 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd vissza a Magellán legutóbbi adását!
2019-09-22 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az emberi faj mindenhatóságát hirdető szellemi szűrőnkön keresztül nehéz abba belegondolni, hogy a nem is olyan távoli múltban a Homo sapiens sapiens még több rokonával is megosztotta életterét
2019-09-22 09:58:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd vissza a Poggyász legújabb részét!
2019-09-22 09:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Letartóztattak egy nőt a kínai Csöcsiang tartományban, miután kiderült, hogy 65 ezer jüanért (2,8 millió forint) eladta ikreit, pár héttel a szülés után – írta a Shanghaiist
2019-09-22 09:43:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez