?Szeretem a teknősöket?, avagy minden idők legmeglepőbb tévés interjúi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Amint arról a minap beszámoltunk, Maradona ismét őrületes interjút adott. Az Isteni Diegót, aki jelenleg a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaola edzője, arról kérdezték a legutóbbi meccs után, hogy mit gondol a liga színvonaláról. A következőket válaszolta:

A Maradona le hicieron una pregunta en el final del partido de Dorados y no supo qué contestar. ?Dale RT a este Diego de la suerte para que no te pase a vos! pic.twitter.com/ewOhcTHiWj

— ESPN Fútbol Club Argentina (@ESPNFCarg) November 23, 2018

A látottak nem hagytak minket hidegen: azonnal kedvet kaptunk, hogy kikeressük az internetből minden idők leghülyébb interjúit. Nem foglalkoztunk a botrányos körülmények között félbeszakadt sztárinterjúkkal, csak az emlékezetes, időközben mémmé vált pillanatokkal. Következzenek az utóbbi évezredek leghülyébb interjúi ? a teljesség igénye nélkül.

Szopd le anyádat ? már bocsánat!

Ha már Diegóval kezdtük, folytassuk egy parádés magyar pillanattal. Rósa Dénes interjút ad.

Magyar focis példából még lenne pár tucat (Pinyőtől ? Véberig), úgyhogy jöjjön még egy fincsi Détári-nyilatkozat, aztán igyekszünk visszafogni magunkat, és rátérünk a külföldi interjúkra.

A hülyén röhögő spanyol

?A leghülyébb interjú? kifejezésről nyilván a legtöbbünknek egy 2007-es beszélgetés jut eszünkbe, amikor is Juan Joya Borja, azaz El Risitas válaszolt Jesus Quintero kérdéseire a Ratones Coloraos című műsorban. Az adásból ? pontosabban Risitas idióta röhögéséből ? akkora mém lett, hogy az utóbbi években alig volt jelentős magyar politikai esemény vagy miniállamtól elszenvedett focivereség, amelyet nem követett Risitas-paródia. De ez itt az eredeti:

A szakértő családja

Az utóbbi évek egyik legismertebb esete egy 2017-es Skype-interjú volt: bizonyára mindenki emlékszik, ahogy Robert Kelly külpolitikai szakértő a BBC-nek nyilatkozott a dél-koreai kormányválságról, de kisvártatva az egész családja megjelent a háttérben. A videó megtekintéseinek száma azóta megközelítette a 30 milliót.

El kell rejtenetek a gyerekeiteket!

2010-ben egy bűneset nyomán lett mém egy interjúalanyból. Az alabamai Antoine Dodson arról beszélt a riporternek, hogy a házukba betörő ember molesztálta a lánytestvérét. A téma önmagában egyáltalán nem vicces, csakhogy Dodson egy kicsit túljátszotta.

Nyilvánvaló, hogy van egy erőszakolónk Lincoln Parkban. Bemászik az ablakotokba, elragadja a családtagjaitokat, megpróbálja megerőszakolni őket. Úgyhogy el kell rejtenetek a gyerekeiteket, a feleségeiteket, a férjeiteket, mert ezek a világon mindenkit megerőszakolnak!

Ebből is mém lett: csak az egyik remix, amely a videóból készült, 140 milliós nézettséget ért el a YouTube-on.

A hasbeszélő szenátorjelölt

Ha rákeresünk a YouTube-on ?a világ legbizarrabb interjúja? kifejezésre (mármint angolul), akkor egy Fox News-os műsor lesz az első találat, ahol Barry Hinckley republikánus szenátorjelölt és kisfia, az ötéves Hudson a megszólaló. Amikor a műsorvezető az apja mellett kampányoló kissrácot kérdezi, az apuka tátog, mintha hasbeszélő lenne. Érthetetlen, bizarr pillanatok. (1:40-től érdemes nézni a felvételt)

Kotkodács

A magyar mezőnyből kiemelkedik az a 2018. márciusi felvétel, amelyen a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Tichy-Rács József a köztévében ismerteti az országos listát állító párt programját.

A videó természetesen a nemzetközi sajtót is bejárta, a nyilatkozó csirke bekerült a világ egyik legismertebb showműsorába, a kotkodácsolásból pedig remixek is készültek.

Nem fogadott hívás

Jöjjön egy olyan interjú (a vietnami VTV1 adásából), amelyben minden a legnagyobb rendben zajlik, egészen addig, amíg váratlanul meg nem szólal egy telefon:

Szeretem a teknősöket

A végére hagytuk minden idők legértelmetlenebb interjúját. Egy Jonathan nevű, zombira maszkírozott kisfiú az alany; erről próbál beszélni vele a riporter:

Jonathan, fantasztikusan kifestették az arcod. Mit gondolsz?

? teszi fel a kérdést, mire a kisfiú közepesen adekvát válasszal áll elő:

Szeretem a teknősöket.

A riporter nem esik zavarba, és így zárja le a teljesen értelmetlen beszélgetést: Remek. Nagyszerű zombi vagy! 

A videót 60 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on.

Hazudtunk az imént, mert nem a teknőskedvelő zombikisfiú az utolsó darabunk, hanem ez a válogatás minden idők leghülyébb interjúiról (amely nyilván a teknőskedvelő zombikisfiúval kezdődik):

 

Kiemelt kép: Besenyei Violetta

Borovitz Tamás korábbi cikkei Az már kevés, hogy ?gyere haza, finom a Túró Rudi?Mintha Mága Zoltán megszöktetné Katalin hercegnétApákat épít egy új magyar vállalkozás Élő adásban, mondat közben látványosan fingott az elismert időjós Szándékos volt.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Ráduly Margit az utóbbi időben a Rádió Bézs műsorvezetője volt, egy-egy dalon keresztül szerette volna megmutatni a gyermekkort, a békét, a szabadságot, az emlékeket és az elfogadást
2019-10-14 02:35:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nemcsak a belső pesti kerületeket veszítette el a Fidesz, hanem meglepetésre egy sor budait is
2019-10-14 02:32:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Főpolgármesteri poszt, a kerületek többsége, fővárosi közgyűlés, a képviselői posztok többsége: az ellenzék mindent vitt
2019-10-14 02:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A falusi pedig egyre inkább fideszest. Kistelepüléseken erősödött a kormánypárt, a na
2019-10-14 02:01:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ellenzék a fővárosban jól szerepelt, a megyein jogú városokban várakozás felett teljesített, de a kistelepüléseken láthatatlan maradt
2019-10-14 02:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Rendező: Michael Caton-Jones Szereplők: Sharon Stone, David Morrissey, David Thewlis, Char
2019-10-14 02:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez