Sztárok, akiket az orruk tett igazán híressé

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Sztárok, akiket az orruk tett igazán híressé

Sok hírességet a tehetségük vagy ikonikus szerepeik mellett karakteres külsejükről ismerhetünk. Cindy Crawfordnak például a szépségpöttye, Julia Robertsnek vagy Angelina Jolie-nak pedig a szája a védjegye. Aztán ott vannak az orrok: lehet fitos, krumpli, görbe vagy ferde, mégis, sok sztárnak adtak lökést a karrierjükben. Olykor beszédtéma lehet, kinek milyen adatott, gondoljunk csak Antal Imrére. A humorista-műsorvezetőt gyakran éppen az orrával karikírozták, de rengeteg külföldi celebnél is az arcuk legjellegzetesebb pontja jut először eszünkbe.

Barbra Streisand

Az énekes-színésznő orrát sokan gúnyolták, és az első szereplőválogatásokon is megkapta, hogy ?tehetséges, de csúnya?.

Úgy érkeztem Hollywoodba, hogy nem csináltattam meg az orrom, nem egyenesíttettem ki a fogaimat, nem változtattam meg a nevem, és ez örömmel tölt el.

Barbra Streisand később bebizonyította, hogy nincs igazuk a kritikusoknak: kísérletezett a külsejével, befestette a haját, vagy éppen kiemelte a szemeit. Az orrát pedig nem műttette meg, nehogy megváltozzon a hangja.

 

View this post on Instagram

 

Stand up against bullying! Take the pledge to go purple on #SpiritDay: http://glaad.org/spiritday

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on Oct 18, 2018 at 8:35am PDT

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York színésznőjét rengetegen bántották az orra miatt, még a saját sorozatában is utalt arra, hogy egy beépített krumplit visel magán. Mégsem feküdt kés alá ? bár van erről némi vita ?, hanem elfogadta, sőt kihasználta, hogy ilyen karakteres az arca. Nem foglalkozik az olyan rosszindulatú kritikákkal, mint amikor 2007-ben a legkevésbé szexi nőnek választották.

Parkernek is javasolták a karrierje elején, hogy változtasson az adottságain, de nem hagyta magát, és büszkén vállalja a szépségét.

 

View this post on Instagram

 

#TBT right? I remember every single detail of this eve. That tube top and those “sailor” pants barely had a night off. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Jul 12, 2018 at 10:15am PDT

Nicole Kidman

A színésznő orrának átalakulásával legalább annyit foglalkoztak már, mint Nicole Kidman szerepeivel. Van, aki szerint régen jobb volt, másokat kevésbé kavar fel, hogy most milyen fitos. Manapság főleg Kidman sikereitől hangos a sajtó, de az orra és a külseje azért mindig téma marad.

Adrien Brody

Nem csak a nőknél érdekes a hangsúlyos orr, az Oscar-díjas Adrien Brodynak is ez az egyik szexepilje például. Többször eltörte az orrát, de mégis a védjegye maradt, a Family Guy című animációs sorozat sem véletlenül parodizálta ki.

Owen Wilson

Owen Wilson kétszer is eltörte az orrát középiskolás focis sérülések miatt, de még ez sem akadályozta meg abban, hogy Wes Anderson egyik kedvenc színésze legyen. Talán nem is emlékeznénk meg ennyiszer Wilsonról, ha nem lenne ilyen görbe az orra.

Részlet a Darjeeling Limeted című filmből. Szponzorált tartalom

A cikk a Phytotec Hungária támogatásával készült.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A nyolc tagú társaság öt hónap alatt kétmillió forintot zsákmányolt
2020-02-28 22:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit
2020-02-28 21:47:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nemhogy kézfertőtlenítő, még szappan sincsen több iskolában, pedig a gyakori kézmosás, amellett, hogy az alapvető higiéniai rutin része, a kórokozók terjedését is megelőzheti
2020-02-28 21:46:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az MS Westerdam fedélzetén utazó két másik magyart már hazaengedték
2020-02-28 21:34:47 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy férfi halt meg a belvároshoz közeli Botond utcában történt balesetben
2020-02-28 21:30:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A rendezvényt március 12. és 14. között tartották volna.
2020-02-28 21:26:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez