Ariana Grande megkérte rajongóit, hogy ne zaklassák az exét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ariana Grande megkérte rajongóit, hogy ne zaklassák az exét

A nyár mémje határozottan Ariana Grande és a Saturday Night Live-ból ismert Pete Davidson kapcsolata volt, ami gyors eljegyzéssel, majd gyors hirtelenséggel ért véget nem olyan rég.

Ariana Grande és Pete Davidson kapcsolata az év vicce volt Öt hónap alatt volt itt eljegyzés, összeköltözés, örökbefogadás és túl sok intim információ. A kaput Grande exének halála tehette be.

Grande rajongói viszont azóta is zaklatják Davidsont, a komikus állítása szerint az elmúlt hónapokban folyamatosan a céltáblája volt a popsztár rajongóinak, bár eddig próbált csendben maradni az ügyben, mostanra viszont megelégelte. Mint Instagramon írta:

Eddig csendben maradtam. Soha nem említettem senki nevét, nem mondtam senkiről semmit. Próbálom megérteni, hogy amikor valami történik egy sráccal, akkor az egész világ miért kezdi el rögtön szídni bármiféle tény vagy háttérinfó nélkül.

Beszélt arról is, hogy mennyire nehéz ez az időszak neki a mentális betegsége miatt.

Kilenc hónapja zaklatnak és gúnyolnak online és nyilvánosan. Azért beszéltem a bipoláris zavaromról és a szuicid hajlamaimról, hátha az emberek picit érzékenyebbek lesznek rá, és reméltem, hogy segít gyerekeknek, akik nem akarnak létezni, akárcsak én. Csak szeretném, ha tudnátok, nem számít, milyen keményen próbál rávenni az internet, vagy bárki, hogy megöljem magam, nem fogom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pete Davidson (@petedavidson) által megosztott bejegyzés, Dec 3., 2018, időpont: 9:30 (PST időzóna szerint)

Ezek után Grande is gyorsan reagált, megosztva exe üzenetét egy Instagram-sztoriban, hozzáfűzve a következőt:

Tudom, hogy tudjátok már ezt, de úgy éreztem, emlékeztetnem kell a rajongóimat, hogy legyenek kedvesebbek másokkal. Én semmi mást nem bátorítok, csak megbocsátást és pozitivítást. Fontos nekem Pete és az egészsége. Kérlek legyetek kedvesebben másokkal, még az interneten is. A saját hibáimból megtanultam, hogy ne legyek hirtelenreagálású az interneten, fogalmatok sincs, ki min megy éppen keresztül, bármit is prezentál nyilvánosan.

Az énekesnő ezután jelezte, hogy abszolút szent a béke köztük és jó kapcsolatot ápol exével.

Mindig is nagyon szeretni fogom őt és ha bármi más következtetésre is jutottatok a mostani munkásságom alapján, hatalmasat tévedtek.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for American Express

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Népszavának adott interjúban Paul Lendvai többek között arról beszélt, hogy a Strache-ügynek nem lesz hatása az Orbán-rendszerre
2019-05-25 10:05:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A néppárti és szocialista frakció elveszítheti együttes többségét, a liberálisok Emmanuel Macron mozgalmának magukhoz kötésével erősödhetnek, és tényezővé válhatnak a populisták az Európai Parlamentben, ahol így a mostani választás az erőviszonyok átrendeződését hozhatja
2019-05-25 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Pénteken mi is megírtuk, hogy lemondott Theresa May brit miniszterelnök, aki június 7-én távozik a kormány és a Konzervatív Párt éléről, ügyvezetőként utóda megválasztásáig ellátja a kormányfői feladatokat
2019-05-25 09:49:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Taylor Swiftnek hamarosan érkezik az új albuma, ezért most promóciós üzemmódba kapcsolt, és végigjárja az összes beszélgetős műsort
2019-05-25 09:29:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy floridai férfi nem tudta elviselni a gondolatot, hogy szeretett kutyája nélkül éljen tovább
2019-05-25 09:26:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Még február 6-án éjfél után feszítette be az Ördögárok utcai családi ház ajtaját
2019-05-25 09:26:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez