Ariana Grande rekordokat döntött a YouTube-on

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az énekesnő legújabb videóklipjének premierje minden várakozást felülmúlt.

A videóklipek körüli felhajtás már régen nem ölt olyan méreteket, mint ami az MTV fénykorában volt jellemző. Már nincs akkora hűhó egy-egy új videóklip megjelenése körül, mint a 90-es és a 2000-es évek elején volt. A legtöbb előadó ma általában bejelentés nélkül osztja meg a YouTube-on vagy egyéb platformon az új klipjeit. Ezeknek a nézettsége garantált, hiszen sokan osztják meg őket. De napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője, Ariana Grande legújabb videója sikeresen felidézte a régmúlt időszakot, amikor a videópremierek még igazi eseménynek számítottak ? írja a The Verge.

A thank you, next című dal videóklipjét ugyanis november 30-i premierjének időpontjában 829 000 néző követte élőben, ami rekordpremiernek számít a YouTube-on. Ezzel azonban még nincs vége a történetnek, hiszen a megjelenése utáni első 24 órában 55 milliószor tekintették meg a klipet. így Ariana legújabb videója több mint 10 millió megtekintéssel többet ért el első napján, mint a korábbi rekorder, a dél koreai K-pop-banda, a BTS egyik videóklipje.

A klip remek szerepléséhez nagyban hozzájárul annak témája. A kislemez borítója erősen hajazott a Bajos csajok című filmre, így várható volt valami ahhoz közeli téma. Az énekesnő aztán november 20-a óta az Instagramon osztott meg több képet, amelyen Ariana ikonikus karaktereknek öltözött olyan filmekből, mint a Doktor Szöszi vagy a Hajrá csajok, ezzel fokozva a várakozást.

A premiert megelőző sejtelmes instás képek természetesen nem a véletlen művei voltak. Ugyanis a thank you, next a 2000-es évek olyan kultklasszikus, erős női karaktereket felsorakoztató tinivígjátékok előtt tiszteleg, és egyben jóízűen parodizál, mint a Doktor Szöszi, Bajos csajok, Hirtelen 30 és a Hajrá csajok. A tinifilmek mellett a videó nagyszerűen gúnyolja a közösségi médiát és annak szerepét a mindennapi életünkben. Ezzel is utalva az Arianát és kapcsolatait ért kritikákra, amiktől mindig hangos a legtöbb közösségi média.

View this post on Instagram

?whoever said orange was the new pink was seriously disturbed?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Nov 20, 2018 at 7:13am PST

View this post on Instagram

that?s all for today …. thank u, next ??

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Nov 21, 2018 at 12:00pm PST

Maga a dal is rekordokat döntöget. Amellett, hogy számos országban, így Magyarországon is megszerezte a slágerlisták első helyét, úgy a legnagyobb zenestreaming-szolgáltatón, a Spotify-on is rekordot ért el. Ugyanis a thank you, next lett az egy nap alatt legtöbbször lejátszott dal női előadótól.

A videó megjelenése óta az eredeti filmek szereplői is, úgymint Lindsay Lohan, Reese Witherspoon és Jennifer Garner is tetszésüket és gratulációjukat fejezték ki Twitteren és Instagramon is Arianának. Aki láthatólag nagyon örül, hogy azoknak is elnyerte a tetszését a videó, akik előtt azzal tisztelegni kívánt.

Forrás: The Verge

Fotó: YouTube

The post Ariana Grande rekordokat döntött a YouTube-on appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Zynga úgy döntött, elérkezett az idő a Facebook hőskorának sikerjátékaként emlékezetes Farmville nyugdíjazására
2020-09-28 22:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Egy olyan változás érkezik a dalfelismerő alkalmazásba, amellyel az Apple megmutatja, nem csak magára gondol, és nagy riválisa, a Google felé tesz egy gesztust
2020-09-28 21:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Sophos kiberbiztonsági vállalat figyelmeztetése szerint az internetes csalók is megtanulták, hogy kifizetődő dolog hirdetni
2020-09-28 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A meglepő módon egy darabban maradt lelet egy olyan területen került elő, ahol a rozsda rég megehette volna az egészet
2020-09-28 19:13:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Több cég és szervezet is beállt az Epic Games mögé, hogy elérjék az Apple-nél, változtasson az alkalmazásbolttal kapcsolatos szabályozásán
2020-09-28 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ha a Microsoft Flight Simulator különféle verziót egymás mellé tesszük (mint az az alábbi videóban is látható) időutazásszerű élményben lehet részünk
2020-09-28 18:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez