Megvan 2019 egyik legjobban várt sporteseménye

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megvan 2019 egyik legjobban várt sporteseménye

Deontay Wilder, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka már tavasszal újra összecsapna a brit Tyson Furyval, aki ellen a hétvégén döntetlennel védte meg címét.

Senki nem számított erre az eredményre a Wilder-Fury meccsen Volt két leütés is, de végig nagyon szoros volt a csata.

A Los Angeles-i Staples Centerben rendezett 12 menetes összecsapáson az amerikai bajnok (40 győzelem, 1 döntetlen) kétszer is padlóra küldte szintén veretlen kihívóját (27 győzelem, 1 döntetlen), aki viszont a mérkőzés nagyobb részében a szakértők szerint egyértelműen jobban bokszolt nála.

A döntetlent Fury igazságtalannak tartotta, szerinte ő volt a jobb, és már a meccs után úgy fogalmazott, hogy mindenképpen lesz visszavágó.

Wilder közölte, a lehető leghamarabb megmérkőzne ismét Furyval, és a második meccsen egyértelművé válna, melyikük a jobb bokszoló.

“Rengeteg véleményt lehet hallani, vegyesek az érzelmek az első meccsünkkel kapcsolatban. A második mérkőzés eldönthetné a kérdéseket” – jelentette ki a 33 éves bajnok, aki közösségi oldalán azt is leírta, hogy szerinte nagyszerű mérkőzést vívtak, amelynek a szurkolók az egyértelmű győztesei.

Ugyanakkor azt is jelezte, hogy szerinte megérdemelten védte meg címét, még úgy is, hogy a drukkerek a legjobb Furyt láthatták a ringben, ő viszont nem mutatta a legjobb arcát.

Az amerikai nehézsúlyú elismerte, hogy idegesen bokszolt, görcsösen törekedett arra, hogy kiüsse kihívóját, aki viszont jól használta ki azokat a helyzeteket, amikor ő pontatlanul ütött.

Wilder egészen mostanáig hallgatott arról, hogy a felkészülés előtt 12 héttel eltört a jobb karja, amit meg kellett operálni, és ez a sérülés egyértelműen hatással volt a teljesítményére.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Jelen állás szerint rákényszerülnének az ír egyesítésről szóló népszavazás kiírására a miniszterelnöki hivatal stábfőnöke szerint
2019-05-20 14:45:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A szakácsok Jerzy meghívására, az ő lakásában Aldona és Colos eljegyzését ünneplik
2019-05-20 14:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait
2019-05-20 14:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez