Ez az igazán félelmetes Lionel Messiben

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ez az igazán félelmetes Lionel Messiben

Lionel Messi ugyan alapból is az elmúlt évek legjobb labdarúgója Cristiano Ronaldóval párban, de 31 évesen is képes még folyamatosan javítani a játékán. A szabadrúgásokat például az évek során tökéletesítette, 2014 óta pedig állandó életveszély állított labdás helyzetekből is.

Szombaton este, amikor a Barcelona nagyon simán nyert 4-0-ra a városi rivális Espanyol otthonában, akkor két gólt is szerzett és mindkettőt közvetlenül szabadrúgásból. 2014 óta ez már a 19. ilyen gólja volt, amivel toronymagasan ő a legjobb a topligákban.

Konkrétan csapatokat utasít maga mögé.

A Misterchip Twitter-oldal szedte össze a statisztikát és megdöbbentő látni, Messi ebben mennyire a többiek előtt jár. így néz ki az élmezőny:

19 ? Lionel Messi, 18 ? Juventus, 14 ? Lyon, Real Madrid, AS Roma, 13 ? Bayern, 12 ? Sampdoria, Monaco, Paris Saint-Germain, 11 ? Chelsea, Liverpool, Milan.

Más goles de falta directa en las 5 grandes ligas en los últimos 4 a?os:

24 Barcelona (19 DE MESSI)

18 Juventus.
14 Lyon, Real Madrid y Roma.
13 Bayern.
12 Sampdoria, Monaco y Paris Saint-Germain.
11 Chelsea, Liverpool y Milan. pic.twitter.com/SF1iHoW5jc

? MisterChip (Alexis) (@2010MisterChip) 2018. december 8.

?Már olyanok a szabadrúgásaink, mint egy rituálé, próbálunk mindent ugyanígy csinálni és most jól jött ki. Van, hogy sok szabadrúgást lövök, de egyik sem megy be, de most szerencsére kettő is beakadt? – mondta a két gólja mellett egy gólpasszt is jegyző Messi a Marcának.

A Barcelona a győzelmének köszönhetően három pont előnyben van a Sevilla-Atlético Madrid kettős előtt a tabella élén.

Összefoglaló, benne Messi két góljával:

Nyitókép: Alex Caparros/Getty Images
folytatás