2018 legjobban kereső youtuberei

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A lista első helyezettje 22 millió dollárt keresett az elmúlt 12 hónapban kizárólag YouTube-videók posztolásával.

Mivel mára a YouTube-on való videómegosztás is egy konkrét szakmává nőtte ki magát, ezért a Forbes magazin már a legsikeresebb YouTube-sztárok listáját is évről évre összeállítja. Az alábbiakban a top tíz legjobban kereső youtubert mutatjuk be.

10. Logan Paul ? átverős videók ? 14,5 millió dollár bevétel 2018-ban

Logan Paulnak még úgy is sikerült megszerezni a tizedik helyet a legjobban kereső youtuberek listáján, hogy 2018-at egy nagyobb botránnyal kezdte. Paul Japánban készült vlogjában egy olyan erdőt mutatott be, amely gyakori helyszíne öngyilkosságoknak. Paul videójában egy áldozat is látható volt, akiről még ízléstelenül viccelődött is. Ennek következtében a YouTube letiltotta a reklámokat a csatornáján, és kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni. Habár a videóinak bevétele megszenvedte a botrányt, még így is közel 15 milliót sikerült összeyoutube-oznia.

9. PewDiePie ? gamer ? 15,5 millió dollár bevétel 2018-ban

Nem meglepő, hogy a legtöbb feliratkozóval (72,5 millió) rendelkező youtuber is felkerült a ranglistára. Bár a svéd Felix Kjellberg sem mentes a botrányoktól (2017-ban antiszemita megjegyzésekért került egy időre a YouTube kispadjára), gaming videóiért még így is könnyedén kicsengetnek 450 ezer dollárt a szponzorok.

8. Jacksepticeye ? gamer ? 16 millió dollár bevétel 2018-ban

Seán McLoughlin írország legmenőbb youtubere, aki szintén gaming videókkal keresi a kenyerét. Még az sem állította meg felfelé ívelő karrierjét, hogy meglehetősen mocskosul kommentálja játék közben a videóit.

7. Vanoss Gaming ? gamer ? 17 millió dollár bevétel 2018-ban

A kanadai gamer olyan játékokkal futott be, mint a Call of Duty vagy az Assassin?s Creed. A videók mellett legújabban hiphopénekesként is kipróbálta magát, de ez eddig nem bizonyult olyan jövedelmezőnek, mint az, hogy naphosszat a tv és a számítógép előtt tolja a legújabb játékokat.

6. Markiplier ? gamer ? 17,5 millió dollár bevétel 2018-ban

A hawaii születésű Markiplier ugyancsak a jól jövedelmező gamerek táborát erősíti a YouTube-on. Ő viszont korántsem a passzív, otthon ülő játékosok közé tartozik. Túl van már több amerikai turnén, ahol rajongók is ?megmérkőzhettek? vele. Legújabb szerződése állítólag 7 számjegyből állt, és nem utolsósorban a lista 8. helyezettjével éppen most alapítottak közös ruházati márkát gamereknek.

5. Jeffree Star ? beauty blogger ? 18 millió dollár bevétel 2018-ban

Jeffree még a MySpace-korszak ?gyermekének? számít, azóta viszont arculatot váltott, és mára már ő a legsikeresebb és nem utolsósorban a legextrább beauty blogger a YouTube-on. Jeffree igazi mogul a szakmában, hiszen többedmagával megalapította a Jeffree Star Cosmetics céget, amely éves szinten 100 millió dolláros bevételt könyvel el a Jeffree által megálmodott kozmetikumok eladásából.

4. DanTDM ? gamer ? 18,5 millió dollár bevétel 2018-ban

A brit Daniel Middleton kimondottan a Minecraftra ?szakosodott? gamer, aki már hatodik éve gyártja az építős videókat a YouTube-ra. Több mint 20 millió feliratkozója hűségesen követi a turnékon és vásárolja a nevével fémjelzett termékeket.

3. Dude Perfect ? sporttrükkök ? 20 millió dollár bevétel 2018-ban

Az öt főből álló csapat a sportmutatványokat keveri a szórakoztatással, legtöbbször pingponglabdákkal csinálnak szinte megvalósíthatatlannak tűnő trükköket. Az egyik legsikeresebb videójukban egy ügyesen eldobott pingponglabda egy hatalmas Oreo-dominó-sorozatot indított el, amit nem kevesebb mint 175 millióan néztek meg eddig.

2. Jake Paul ? zene ? 21,5 millió dollár 2018-ban

Logan Paul fiatalabb testvére sem mentes a botrányoktól, ám mindeddig nagyobb baj nélkül megúszta ezeket. Általában zenés videókat posztol, az egyik ilyen az ?It?s Everyday Bro?, amiben más youtubereknek szólt be és pocskondiázta őket. A videó bár 70 milliós nézettséget produkált, egyben sikerült megszereznie a YouTube második legrosszabbnak tartott videója címet is.

1. Ryan ToysReview ? termékértékelés ? 22 millió dollár 2018-ban

Az idén a legjobban kereső youtuber nem más, mint egy hétéves kisfiú, Ryan, aki felnőtteket meghazudtoló profizmussal teszteli és értékeli a legújabb játékokat. A 17 millió feliratkozót számláló csatorna az egyik legnépszerűbb a gyerekek körében. Éppen ezért nem meglepő, hogy a minimogul legújabb kollekciója már kapható az amerikai Walmart üzletekben is.

Forrás: Forbes

Fotó: Google

 

The post 2018 legjobban kereső youtuberei appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Tim Cook, az Apple vezére egy interjúban beszélt arról, hogy a kínai hatóság által közölt számok (arról, hogy napról napra kevesebb a koronavírus-fertőzött az országban) megnyugtatók, ezért újra beindulhat a termelés a távol-keleti országban
2020-02-28 16:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Frissítették az Instagram fejlesztői a Windows 10-re elérhető applikációt, így mostantól már az üzenetet is lehet vele fogadni és küldeni
2020-02-28 15:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Arról már korábban is írtunk, hogy a TikTok egyértelműen a közösségi média legforróbb jelenlegi trendje, és egyre nagyobb teret hódít különösen a fiatal korosztály körében
2020-02-28 14:48:34 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Az emberi tevékenység volt a legjelentősebb befolyásoló tényezője az ázsiai porviharnak kétezer évvel ezelőtt is ? állapították meg kínai kutatók, akik a Nature Communications című folyóiratban publikálták eredményeiket
2020-02-28 14:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Múlt-kor legfrissebb számában a halálos tudomány felfedezésein túl olvashatnak még hét áprilisi tréfáról, Dobzse László király valódi arcáról, Michael Rockefeller rejtélyes eltűnéséről, az elfelejtett nyilas nőkről, valamint II
2020-02-28 14:01:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Január végén robbant be a New York Times tényfeltáró cikke a 2016 óta fejlesztés alatt álló Clearview AI startup alkalmazásáról, ami minden korábbinál félelmetesebb jövőt vázol fel
2020-02-28 13:19:33 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez