A feleség váratlanul hazatért, és olyat látott, amitől darabokra szakadt a házasságuk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egy ausztrál nő megírta a Kidspot nevű családi portálra, hogyan jött rá, hogy férje pornófüggő.

A feleség ? akire csak Lizként hivatkozik a site ? elmesélte, hogy 15 éve voltak házasok Jasonnel. A szexuális életük rendben volt, a nőnek mégis gyakran volt olyan érzése, hogy férjének lehet egy titkos viszonya. De erre vonatkozó bizonyítékra sosem bukkant.

Rájött viszont valami másra.

Liz egyszer elvitte a gyerekeket fociedzésre ? Jason nem tudott menni, arra hivatkozott, hogy fontos hívást vár munkaügyben. Néhány perce mentek csak el otthonról, amikor a nőnek eszébe jutott, hogy otthon maradtak a gyerekek sípcsontvédői, ezért visszafordult.

A férj ekkor már abban a helyiségben volt, amit csak ?moziszobának? hívtak ? itt szokta a meccseket nézni ?, és a résnyire nyitva hagyott ajtón fura zajok szűrődtek ki.

Liz elé a következő látvány tárult: férje tök meztelenül ül a kanapén, pornófilmet néz és maszturbál.

A nő sikított, undorító disznónak nevezte a férjét, és elszaladt otthonról. A férfi aznap este már a szüleinél aludt. Aztán telefonon bevallotta a feleségének, hogy naponta több órán át szokott felnőttfilmeket nézni, és abban maradtak, hogy függősége miatt szakemberhez fordul.

Liz legjobban azért borult ki, mert ?mi lett volna, ha a gyerekek meglátják ezt az ocsmányságot?.

Mindenesetre később mindent átbeszéltek, Jason hazajött, a nő pedig lánytestvérénél töltötte az éjszakát. Ám amikor hazajött, ismét hasonló élményben volt része, mint korábban: ezúttal a gyerekek játszottak a szobájukban, a papa pedig a moziszobában az egyik filmjét nézte.

Ezen a pontot döntött úgy a nő, hogy véget vet házasságuknak. Jasonnek azóta új barátnője van, Liz pedig azt írja: kíváncsi lenne, vajon az új párja tud-e a férfi függőségéről.

 

kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

A leszbikus szex érdekli legjobban a pornófogyasztókat íme a legfontosabb statisztikai adatok a Pornhubról.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Szombaton a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +2 fok között várható
2019-12-06 16:11:27 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az épület három legfelső emelte teljesen kiégett
2019-12-06 16:08:27 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az elsőfokú bíróság törvényes és megalapozott ítéletét helybenhagyták, ezzel az ügy jogerősen befejeződött
2019-12-06 15:56:31 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az olyan autoriter rezsimek, mint Oroszország vagy Kína, de bizonyos esetekben akár Törökország is, igyekeznek gyengíteni a nyugati integrációs szervezeteket és befolyásolni azok szakpolitikai döntéseit
2019-12-06 15:54:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Jelentős bevételkiesést okozna és a központi költségvetésre is komoly hatást gyakorolna egy áfacsökkentés ? mondta a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesülete Heves megyei szakmai rendezvényén pénteken Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke
2019-12-06 15:52:39 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az uzsorahitelezésnek kitett háztartások aránya 3 és 13 százalék között lehet, és elsősorban az észak-alföldi és észak-magyarországi megyékben koncentrálódhat ? számolt be a Magyar Nemzeti bank (MNB) megállapításairól az Azénpénzem
2019-12-06 15:47:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez